• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji ili najgori, to je Partizan! Crno-bijeli idu na teško gostovanje, a trener rivala je istakao čak 5 igrača!

Autor Haris Krhalić

Vladimir Gaćinović je svjestan da je Partizan opasan iako u prva tri kola nije pokazao ono što se od njih očekuje.

 Najava utakmice Novi Pazar Partizan Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su startovali Superligu sa ubjedljivom pobjedom nad Javorom, a onda su uslijedila dva remija i odlazak Ivice Ilieva sa mjesta sportskog direktora.

Sada u četvrtom kolu crno-bijeli igraju sa Novim Pazarom koji je takođe loše počeo sezonu i za sada nema bodove upisane u ovoj sezoni. Trener ekipe iz Raške Vladimir Gaćinović je pred duel sa Partizanom u 18:55 istakao da i pored loše forme rival jeste ozbiljan favorit.

"U prethodnim kolima pokazali smo da znamo i možemo, ali to nismo naplatili. Idemo da se sudarimo s Partizanom, jer drugačije ne umijemo. Učim momke da rade na afirmacije igre, a ne na dekadenciji. Što se tiče crno-bijelih, u najboljoj ili najgoroj formi, to je Partizan", rekao je on.

Pogotovo je istakao strance iz redova tima Ilije Stolice kao opasne, ali je pomenuo i jednog domaćeg igrača.

"Individualni potencijal je veliki, prije svega naprijed sa Rikardom Gomešom, Kvinsijem Menigom, Fusenijem Dijabateom i Patrikom Andradeom, a i Slobodan Urošević igra visoko. Na nekim mjestima su malo slabiji, ali brzina je evropska. Svako može da riješi i greške protiv njih su skupe", naglasio je on.

Što se tiče svog tima istakao je da u hodu mijenja neke stvari u igri i da vjeruje da će u narednim kolima Novi Pazar uspjeti da se "namjesti" kako treba. 

"Iako neke stvari mijenjamo iz kola u kolo, ne smijemo da odustanemo od sebe. Gledamo u svoje dvorište i sa pozitivne strane. Drugačije ne može. Imamo kvalitet i pretočićemo ga u rezultat, ali bole naše lančane greške iz prethodnih kola. Ne volim da pričam koliko smo zaslužili bodova, realnost je da smo na nuli. Sigurno će biti dvije ili tri promjene u odnosu na prošlo kolo u Ivanjici, imam i dvije dileme. Realno, nismo se još namjestili kako želimo. Pogotovo to važi za napad, gdje opet nemamo Ratkovića, on nam mnogo znači", zaključio je iskusni Gaćinović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC