• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao iz Partizana i sa njegovim šalom stigao u novi klub: Kapiten stigao gdje crno-bijele obožavaju

Autor Haris Krhalić

Dosadašnji kapiten Partizana Saša Zdjelar spektakularno predstavljen u Moskvi.

 Saša Zdjelar stigao u CSKA Izvor: Twitter/pfc_cska/printscreen

Partizan je ostao bez kapitena, a Saša Zdjelar se po drugi put u karijeri otisnuo u inostranstvo. Ovoga puta potpisao je za CSKA iz Moskve u kojem je već predstavljen, a velikan ruskog fudbala iskoristio je ovu priliku za spektakularnu promociju veznog igrača.

Na snimku koji traje oko pola minuta ruski klub je podsjetio na prijateljstvo navijača CSKA i Partizana, što će se posebno dopasti fanovima crno-bijelih. U jednom trenutku Zdjelar čak i drži šal Partizana, a u ostalim kadrovima mogu da se primjete detalji koji asociraju na Beograd, Srbiju...

Svakako lijep gest kluba koji je posljednjih nekoliko dana radio na transferu srpskog veznog fudbalera. CSKA se zainteresovao za Partizanovog kapitena i ubrzo prešao u realizaciju tog posla, a nakon uplaćene klauzule od pola miliona evra postalo je jasno da se Zdjelar seli u Moskvu.

O njegovom odlasku iz kluba govorio je i Ilija Stolica koji bi sada mogao da ima probleme baš u toj liniji tima. Partizan nema mnogo opcija, slijede sve veći izazovi za tim, a klub je ostao i bez sportskog direktora Ivice Ilieva koji je bio zadužen za pojačanja crno-bijelih.

Obratite pažnju na detalje iz spota:

Ostaje da se vidi kako će Partizan nadomjestiti odlazak svog kapitena i kakva rješenja Ilija Stolica ima da popuni rupu ispred odbrane. Što se Zdjelara tiče, on u najboljim igračkim godinama, sa mnogo iskustva i ulogom lidera iz prošle sezone odlazi u Rusiju, gdje će igrati zahtjevniju ligu.

Na promociji u novom klubu uzeo je broj 5, a saigrač će mu biti doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić, koji je nedavno pojačao klub iz Moskve. Zanimljivo, obojica su ponikli u OFK Beogradu i bili izuzetno važan dio reprzentativnih selekcija u mlađim kategorijama.

Pogledajte predstavljanje CSKA:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC