• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi dolaze po Partizanovog kapitena! Dva kiksa u Superligi, pa novi šok za crno-bijele - da li odlazi motor tima?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbaler Partizana mogao bi u narednim danima da se preseli u Moskvu!

 Saša Zdjelar prelazi u CSKA iz Moskve Izvor: MN PRESS

Nova sezona počela je veoma turbulentno za Partizan, a novi šok za navijače mogao bi da se dogodi u narednim danima. Ukoliko velikan ruskog fudbala dogovori uslove sa Sašom Zdjelarom, Partizanov kapiten bi uskoro mogao da se preseli u redove CSKA iz Moskve.

Iskusni vezista koji je jedan od najboljih fudbalera u trenutnom timu crno-bijelih ima izlaznu klauzulu od pola miliona evra, što ne bi trebalo da bude nikakav problem za ruski tim. Kako prenosi tamošnji "Sport Ekspres", Zdjelar je jedna od najvećih meta Moskovljana!

Možda će vas zanimati

To nije prvo inostrano interesovanje za fudbalera koji je prije godinu i po dana produžio ugovor sa Partizanom. Prije nekoliko mjeseci se za njega interesovao Malme koji sa klupe predvodi Miloš Milojević. Nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića želio je "motor crno-bijelih" u svom timu, ali do dogovora nije došlo tom prilikom.

Ipak, ponuda iz Rusije može da ima svoje prednosti. Prije svega finansijske, jer bi CSKA mogao da bude veoma izdašan prilikom dogovora sa srpskim fudbalerom. Prije samo nekoliko nedjelja su iz Crvene zvezde "odveli" Milana Gajića. Po nezvaničnim informacijama, Gajić će dobiti čak 2,4 miliona evra za trogodišnji ugovor u Moskvi!

To bi mogao da bude jedan od prelomnih faktora, uzimajući u obzir da klauzula u ugovoru stvarno nije velika za ruske uslove. Partizan je prije četiri godine Olimpijakosu platio pola miliona evra za Zdjelara, a sada bi mogao da ga izgubi za isti novac, iako je nekadašnji vezni fudbaler OFK Beograda daleko bolji fudbaler nego kada je stigao iz Pireja u Humsku.

Samo tokom prethodne sezone Zdjelar je odigrao 50 mečeva, uz osam asistnecija. U dosadašnjoj karijeri za Partizan je odigrao čak 197 mečeva, a nastupio je i na tri meča u dresu seniorske reprezentacije srbije. Posljednji put 2020. godine, baš protiv Rusije u Ligi nacija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC