• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stolica tražio da ode Iliev!? Problemi nakon dva kiksa Partizana, evo oko čega se razilaze

Autor Haris Krhalić

Ilija Stolica je navodno još prije kiksa protiv TSC-a zatražio da sportski direktor Ivica Iliev napusti Humsku.

 Stolica tražio da Iliev ode Izvor: MN PRESS

Partizan nije počeo sezonu onako kako su se nadali u Humskoj pošto su u uvodna tri kola čak dva puta kiksirali, kao za cijelu prošlu jesen u Superligi. Crno-bijeli prvo nisu uspjeli da savladaju Radnički u gostima (3:3), da bi potom i pred svojim navijačima odigrali bledu partiju protv TSC-a (0:0), a kako to obično biva "prvi na udaru" je trener Ilija Stolica.

Već se priča o njegovoj budućnosti na klupi Partizana, pojavio se već i navodni nasljednik iz Bugarske, dok je rukovodstvo na raskrsnici pošto mora da odluči hoće li mu dugoročno vjerovati ili nemaju strpljenja pošto i njih pritiskaju navijači.

"Sportski žurnal" u današnjem broju prenosi i da nije sve idealno u Humskoj kada su u pitanju i odnosi najvažnijih garnitura. Navodno, sportski direktor Ivica Iliev i trener Ilija Stolica se ne slažu u viziji tima, pa ovaj list prenosi da je Stolica čak tražio i odlazak Ilieva i prije meča protiv TSC-a.

Presudnu ulogu u dolasku Ilije Stolice na klupu Partizana imao je predsjednik kluba Milorad Vučelić, dok se na konferenciji za medije na kojoj je predstavljen novi trener činilo da su Iliev i Stolica na istim talasnim dužinama.

"Koncepcijski razlozi" o kojima piše Sportski žurnal vjerovatno znače i da Stolica nije bio zadovoljan pronađenim rješenjima u ljetnjem prelaznom roku, iako je već nakon kiksa u Humskoj poručio da je zadovoljan onim što trenutno ima i da je potrebno samo da se tim uigra u narednom periodu.

Podsjetimo, Partizan je doveo Šehovića, Filipovića, Markovića, Belića, Andradea i Dijabatea, dok je bilo i mnogo odlazaka iz kluba, prvenstveno igrača kojima su istekli ugovori (Marković, Jojić, Miljković, Miletić...).

"Počeo bih ovu konferenciju sa rečenicom 'fudbalska Srbije je prezadovoljna'. To je ono što me raduje, što je naš izbor za novog trenera Partizana dođe Ilija Stolica. Čovjek koji se ugradio u titulu 2015. godine, čovjek koji je jednim dijelom donio titulu Partizanu 2017. godine, čovjek koji je napravio revoluciju u srpskom fudbalu kada se pojavio i neko ko je posljednjih 5-6 godina koji se vezuju za prvog trenera Partizana. Nekoliko puta smo se mimoišli kada je djelovalo da je gotovo. Rekao bih da je razlog baš ovo, ovaj trenutak, da je sada vrijeme, da nas dvojica zajedno predvodimo Partizan. Na putu ofanzivnog vrhunskog fudbala, a vjerujem u ovom trenutku da će i rezultati sastavni dio tog fudbala", ispričao je Iliev o Stolici prije samo mjesec i po dana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC