• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari "postrojili" fudbalere Partizana: Transparent za upravu kluba i lekcija igračima poslije kiksa u Humskoj (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Burna noć u Humskoj.

 Gorbari očitali lekciju fudbalerima Partizana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana došli su poslije kiksa protiv TSC-a do južne tribine i stajali pred nezadovoljnim Grobarima. Poslije zvižduka u toku meča i parole upućene upravi kluba, kojoj je i skandirano, cijeli stadion je pratio kako igrači stoje ispod ograde južne tribine i slušaju šta navijači imaju da im poruče. Pogledajte:

Partizan je loše počeo sezonu i u tri kola dva puta kiksnuo – u ovom kolu protiv tima iz Bačke Topole, a u prošlom na gostovanju Radničkom iz Niša. Crvena zvezda u nedelju ima šansu da odmakne "vječitom" rivalu četiri boda, sve to desetak dana pred izlazak najvećih srpskih klubova na evropsku scenu.

Do tada, Partizan će u petak gostovati Novom Pazaru i već je suočen sa velikim imperativom pobjede, jer je i u subotu pokazao malo i još jednom dopustio Zvezdi da napravi iskorak u trci za titulu. Poslije još jednog kiksa, trener crno-bijelih Ilija Stolica je poručio da "razume pritisak, ali da je potrebno vrijeme". Sa druge strane, šef struke TSC-a Žarko Lazetić rekao je da mu je žao što će se sad pričati da je titula riješena u trećem kolu.

U burnoj noći u Humskoj, na premijeri novih dresova Partizana, na stadionu nije bilo prijatno ni navijačima, ni bilo kome u klubu - počev od igrača. "Bez obzira na pritiske koje postoje u ovom klubu, mora da postoji proces koji moramo da ispoštujemo. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom. Žao mi je što nas rezultat danas nije nagradio. Međutim, moramo dalje", rekao je nakon meča Stolica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC