• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve se traži na brzinu, ali treba nam vremena! Pitanje za Iliju Stolicu poslije kiksa Partizana - Gdje je Rikardo?

Autor Haris Krhalić

"Bez obzira na pritiske koje postoje u ovom klubu, mora da postoji proces koji moramo da ispoštujemo"

 Ilija Stolica nakon kiksa protiv TSC-a Izvor: TV Arena sport/screenshot

"Falio nam je gol, naravno, čim se završi 0:0 bez golova, jasno je da nismo bili dovoljno efikasni", rekao je Partizanov trener Ilija Stolica za TV Arena sport odmah poslije kiksa svog tima protiv TSC-a u Humskoj. "Žao mi je, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, daleko bolje od onoga što je bilo u Nišu. Jasno je da se ekipa podiže u tom segmentu, ali kad se ne postigne gol, ovako se završi", dodao je šef stručnog štaba crno-bijelih.

Na pitanje "Gdje je Rikardo?", Stolica je odgovorio da je napadaču potrebno još vremena da uđe u formu poslije komplikovanog perioda tokom priprema. "Ne može da padne teret ni na jednog igrača, Rikardo je imao specifični pripremni period, nije učestvovao u kompletnom trenažnom procesu, bio je dugo povrijeđen, traži sebe, imao je zdravstvenih problema... On ima svoje kvalitete i logično je da treba da očekuje i pomoć drugih igrača", prebacio je Stolica odgovornost na čitav tim.

Poslije drugog remija u nizu i zvižduka u Humskoj, gdje su Grobari istakli poruku upravi crno-bijelih, Partizanov trener rekao je da razumije pritisak, ali da je potrebno još vremena.

"Znam da se kod nas traže instant stvari i na brzinu, ali potrebno je vrijeme. Novi je trener, novi su igrači, mnogo novih stvari. Otišlo je mnogo igrača. Bez obzira na pritiske koje postoje u ovom klubu, mora da postoji proces koji moramo da ispoštujemo. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom, Žao mi je što nas rezultat danas nije nagradio. Međutim, moramo dalje", poruka je Partizanovog trenera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC