• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sa najzvučnijim pojačanjem napada TSC! Stolica otkrio sve: Vidjećete i Fusenija, treba vremena za učenje azbuke

Autor Haris Krhalić

Ilija Stolica pred meč sa TSC-om najavio je da će novo pojačanje biti u sastavu i zamolio navijače za strpljenje.

 Ilija Stolica najava utakmice Partizan TSC Izvor: Youtube/screenshot/FK Partizan Beograd

Partizan želi da se iskupi za kiks i remi u Nišu (3:3). Priliku za to imaće u Humskoj protiv ekipe TSC-a. Želi da upiše tri boda u trećem kolu Superlige u subotu (21 čas).

Šef stručnog štaba Ilija Stolica najavio je da će u ovom meču zaigrati najzvučnije pojačanje Fuseni Dijabate i tražio je od navijača za malo strpljenja u novom procesu učenja koji ima ekipa pod njegovim vođstvom.

"Fudbal je timski sport, ekipa je uvijek u prvom plan u i u to duboko vjerujem. Dijabate je igrač koji ima veliki kvalitet, uvjerićete se u to na prvoj utakmici, ali je u službi kolektiva. Fuseni spada u grupu igrača zbog kojih se dolazi na tribine, ali kao trener smatram da zbog svakoga treba doći na stadion, specifičan je igrač, vidjećete u subotu", rekao je Stolica na konferenciji za medije.

Svjestan je da publika želi dobre rezultate i pobjede, ali ih je još jednom pozvao da budu strpljivi.

"Pozvao bih navijače da nas podrže, da vide novi tim u novoj opremi. Važno nam je da postoji razumijevanje za proces kroz koji prolazimo. Svi bi htjeli da to ide brže, ali ni u fudbalu ni u životu neke stvari ne budu jednostavne. Važno je da 90 minuta bude podrška, poslije meča može aplauz ili kritika. Jednostavno, mora da postoji vrijeme za proces. Novi trener je stigao, otišlo je 10 igrača, nismo imali kompletan tim na okupu do prije dvije nedjelje. Nije izgovor, samo hoću da naglasim da azbuka mora da se uči od početka. Ne može neko da čita knjigu odmah, a da ne zna sva slova. Uigravanje i mehanizmi sastavni su dio toga."

U meču protiv Radničkog bilo je dosta grešaka, pa je u dubokoj nadoknadi osvojen bod.

"Odradili smo analizu, ne postoji jedno mjesto ili jedan čovjek koji je odgovoran, uvijek je u pitanju cijeli tim. Poznato je da pravimo rokade, biće rotacija i sada, vidjećete i sami. Nadam se da više nećemo grešiti. TSC je tim koji gaji napadački fudbal, cijenim kolegu Žarka Lazetića i njegov stil igre. TSC je među timovima koji je lakše analizirati, jer imaju jasne principe i ideje, lakše je igrati sa timom gdje je fudbal u prvom planu. Vjerujem da će naš kvalitet donijeti prevagu", zaključio je Stolica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC