• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ne vjeruje Stolici, Bugari pronašli novog trenera?

Autor Dragan Šutvić

Bugarski mediji dobili su izjavu od srpskog trenera koji radi u toj zemlji, a kojeg vide kao nasljednika Ilije Stolice.

 bugari našli novog trenera partizana  Izvor: Youtube/screenshot/FK Partizan Beograd

Partizan je ovog ljeta promenio trenera i dobar dio igračkog kadra, a za uigravanje novih fudbalera pod komandom Ilije Stolice nema mnogo razumijevanja. Nakon samo tri meča u sezoni i dva kiksa crno-bijelih u Superligi priča se o kadrovskim promjenama u Humskoj.

Jasno je da stvari ne funkcionišu na pravi način, ali bi eventualna smjena trenera u ovom trenutku bila radikalan potez. Ipak, i to postoji kao opcija, a mediji u Bugarskoj već su kontaktirali čojveka koji bi mogao da bude nasljednik Stolice na klupi Partizana.

Iako bi ljubitelji fudbala i crno-bijelih prvo pomislili na Sašu Ilića, koji je ovog ljeta preuzeo CSKA, riječ je o drugom bivšem igraču Partizana. Nekadašnji omladinac crno-bijelih Slavko Matić već nekoliko mjeseci trenira Septemvri iz Sofije, sa kojim je u prethodnoj sezoni izborio ulazak u elitni rang bugarskog fudbala.

Slavko Matić
Izvor: MN PRESS

Zbog toga je zanimljiv medijima u Bugarskoj, koji su ga odmah povezali sa Partizanom. Tako je nekadašnji fudbaler Čukaričkog, OFK Beograda, Spartaka iz Moskve, kao i Slavije i CSKA iz Sofije postao kandidat za klupu koja još nije upražnjena!

"Nemam šta da komentarišem. Nalazim se na aerodromu, čekam prijatelja. Koncentrisan sam na predstojeću utakmicu protiv Boteva, želim da odigramo dobro u ponedjeljak. Imamo dosta posla do tog meča", rekao je Slavko Matić za portal "Dsport".

Tokom trenerske karijere Matić je radio u Kataru, Srbiji, Sloveniji, Kini, Saudijskoj Arabiji i Bugarskoj, u kojoj i trenutno ima angažman. Partizan bi mu svakako bio najveći izazov u dosadašnjoj karijeri, ali i crno-bijeli imaju trenera u ovom trenutku.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC