• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bura zbog dva kiksa crno-bijelih, Stolica prvi na udaru! "Partizan će raspravljati o povjerenju treneru"

Autor Haris Krhalić

Najveći pritisak zbog dva kiksa Partizana je na Iliji Stolici pošto rukovodstvo nije očekivalo tako loš početak sezone.

 Partizan će raspravljati o povjerenju treneru Izvor: MN PRESS

Partizan nije počeo sezonu onako kako su se navijači crno-bijelih nadali. U prva tri kola doživjeli su čak dva kiksa - prvo su u Nišu duboko u nadoknadi došli do 3:3 protiv Radničkog, dok su nedjelju dana kasnije u Humskoj odigrali ispodprosječnu utakmicu i samo remizirali protiv TSC-a (0:0).

Zbog toga su i navijači bilo vidno nezadovoljni i postrojili su igrače ispod juga, dok je i rukovodstvo dobilo "posljednje upozorenje", a izgleda da slična stvar čeka i trenera Iliju Stolicu.

"Sportski žurnal" u današnjem broju prenosi da je zbog loših rezultata i loše igre "razočaranje ogromno i kod Partizanovog rukovodstva", što logično znači i da će "u najkraćem roku uprava Parnog valjka raspravljati o povjerenju treneru". Takođe, zaključuje se i da se "Stolici, izvjesno je, već drma klupa".

Podsjetimo, Ilija Stolica došao je prije samo mjesec i po dana u Partizan i tako naslijedio Aleksandra Stanojevića, dok je tim pretrpio brojne promene usljed odlazaka velikog broja igrača - i dolazaka nekolicine novih lica.

Novi trener Partizana je posle meča za TV Arena Sport poručio da je njima "potrebno vrijeme" pošto je sve novo, dok se na konferenciji za medije nije pojavio. Razlog otkazane konferencije crno-bijelih su opravdali rastom broja oboljelih od korona virusa, prenosi takođe "Sportski žurnal".

Dodajmo i to da je Ilija Stolica poručio da Partizanu nisu potrebna nova pojačanja, nego vrijeme da se dovedena uigraju i priviknu na njegov sistem rada koji je do sada crno-bijelima donio pet bodova iz tri kola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Dovedite Lalatovića

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC