Šta će biti?

Miha progovorio o Mančester junajtedu - Pričali smo, ali... Velikan "zagrizao" za Srbina, ali Bolonja je odmah rekla NE!

Autor Bojan Jakovljević

Siniša Mihajlović je čim se vratio na teren morao da odgovara na pitanja novinara o svom najboljem napadaču.

Izvor: Profimedia

Zaista se zahuktala situacija sa Markom Arnautovićem i Mančester junajtedom! Nakon što su se pojavile informacije da ga Erik Ten Hag želi u svom timu, sada se o svemu tome oglasio i Siniša Mihajlović. 

Srpski trener koji je ponovo pobijedio leukemiju vratio se na teren i vodi eklipu, a jednu od prvih izjava dao je o Arnautoviću. Austrijskog napadača srpskog porijekla Siniša je "vratio" u ozbiljan fudbal nakon avanture u Kini, a sada mu neće praviti problem ako bude htio da ostvari transfer karijere.

"Pričao sam sa Arnautovićem o ponudi Mančester junajteda. Ako ode vidjećemo, ali mislim da će ostati", rekao je on. 

Povodom glasina o odlasku najefikasnijeg fudbalera tima iz prošle sezone oglasio se i direktor Bolonje i nekadašnji italijanski reprezentativac Marko Di Vajo i rekao da ne planira da proda Srbina. 

"Mančester junajted i Arnautović? Ponosni smo na to što se Mančester junajted interesuje za njega, ali ne planiramo da ga prodamo. Hoćemo da ga zadržimo u Bolonji kao dio našeg projekta, ne postoji cijena o kojoj bismo razmislili", otkrio je on.