• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted "stoti put" kreće po Srbina: U klubu sjeli za sto i prelomili - sada je trenutak da dođe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na sastanku u klubu najbitniji ljudi engleskog velikana odlučili - Sergej je rješenje za sve probleme!

 Mančester junajted želi Sergeja Milinkovića Savića Izvor: Profimedia

Kao i godinama unazad, i tokom ovog ljeta se u nekoliko navrata pominjalo da Mančester junajted želi Sergeja Milinković-Savića, ali izgleda da je sada ozbiljnije nego ikad! Tim sa Old Traforda radi na transferu Adrijana Rabioa, ali to nije sve - u Seriji A su pronašli još jedno pojačanje za svoj tim.

Katastrofalna partija protiv Brajtona upalila je alarme, a Erik ten Hag mogao je nakon toga da podigne glas. Pojačanja su potrebna i moraju hitno da stignu, a britanski "Telegraf" prenosi da je SMS bio glavna tema sastanka u klubu. Naravno, kao i u bilo kom od prethodnih pokušaja, neće biti lako dovesti ga.

Možda će vas zanimati

Lacio će ponovo "zatezati", a Klaudio Lotito gotovo sigurno neće pristati na manje od 60 miliona evra. To znači da će vlasnici Junajteda morati da zavuku ruku u džep kako bi obezbijedili potpis srpskog fudbalera. To im je možda i posljednje u nizu rješenja, pošto je sada već sasvim jasno da Frenki de Jong i pored komplikovane situacije u Barseloni ne planira da se preseli u hladni Mančester. O tome se već jednom pričalo, a i tada je ime srpskog fudbalera bilo u prvom planu.

Za razliku od njega, Rabio je blizu transfera, ali to nije dovoljno. Na premijeri nove sezone vidjelo se da tandem Fred-Mektominaj uopšte ne donosi kvalitet u vezni red Mančester junajteda, pa se za obje pozicije traže rješenja širom kontinenta. Jedno od njih mogao bi da bude Sergej, koji će tako napraviti veliki iskorak u karijeri.

Po informacijama do kojih su stigli britanski novinari, holandski trener Erik ten Hag i direktori koji se bave sportskim pitanjima u klubu postigli su tokom sastanka u ponedjeljak i zaključili da je srpski fudbaler idealna opcija za njihov vezni red. Sada ostaje samo još teži dio posla, pregovori sa Rimljanima i fudbalerom, koji vjerovatno nema ništa protiv selidbe u Premijer ligu - i to za klub u kojem je svojevremeno bio njegov brat Vanja.

Inače, Sergej je ovog ljeta odbio ponude Arsenala i Njukasla, kluba sa najbogatijim vlasnikom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC