• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Italije - velikan kreće po Sergeja: Propada posao sa Barselonom, Srbin stiže kao zamjena?!

Autor Dragan Šutvić

Jedan od najvećih evropskih klubova će krenuti po potpis Sergeja Milinković-Savića!

 sergej milinković savić ide u junajted  Izvor: MN PRESS

Bomba italijanskih medija glasi - Mančester junajted kreće po Sergeja Milinković-Savića. Nakon što su na "Old Trafordu" zaključili da su sve manje šanse da tokom ljeta u klub stigne Frenki de Jong, koji se već nedjeljama predomišlja, Englezi su morali da promijene taktiku.

Ponovo je u prvom planu čovjek koji je i prije nekoliko godina pominjan kao novi fudbaler Junajteda, ali tada do transfera nije došlo. Velikan engleskog fudbala odustao je zbog cijene od 100 miliona koju je odredio Klaudio Lotito, a sada svi u klubu vjeruju da će srpski reprezentativac koštati manje.

Možda će vas zanimati

Milinković-Savić ima ugovor do ljeta 2024. i Laciju se ne žuri sa prodajom, a ni sam Sergej više ne insistira na transferu kao što je bilo nekoliko puta u dosadašnjoj karijeri. Ipak, Engleska je primamljiv izazov i za njega, a ponuda Junajteda jedna od posljednjih velikih prilika rimskog tima da dobro unovče dugogodišnje fantastične partije srpskog asa.

Po informacijama koje imaju italijanski mediji, Junajted će još malo sačekati De Jonga, a zatim zatvoriti vrata nekadašnjem učeniku Erika Ten Haga i okrenuti se ka Italiji. U prilog tome govori i što su najvatrenije pristalice Lacija prethodnih dana vidjele Mateju Kežmana u trening centru rimskog tima.

Pretpostavljaju fanovi tima iz Rima da je razlog Kežmanove posjete upravo eventualna ponuda koja bi u narednim danima mogla da stigne. Ne bi to bilo prvo interesovanje iz Engleske ovog ljeta za Sergeja, pošto se Arsenal već raspitivao za usluge srpskog veziste. Ipak, sada je "Serđente" bliži klubu sa kojim je ugovor u jednom dijelu karijere već imao njegov rođeni brat Vanja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC