• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arteta je odlučio - od Sergeja pravi novu zvijezdu Premijer lige?

Zanimljive informacije stižu iz Italije, gdje tamošnji mediji tvrde da je Sergej Milinković-Savića ozbiljna želja Arsenala u predstojećem prelaznom roku.

 Arsenal želi Sergeja Milinković-Savića Izvor: Profimedia/Instagram/SkySports/Printscreen

O Sergeju Milinković-Saviću ne prestaje da se piše! Nakon vijesti da bi reprezentativac Srbije iz Lacija mogao da pređe u slavni Juventus, sada se u toj priči pominje još jedan veliki klub.

Italijanski mediji tvrde da je Arsenal ozbiljno "zagrizao" za Srbina i da su ponudili 50.000.000 evra ne bi li ga doveli u London!

Kako javlja "Korijere delo sport", Arsenal žarko želi Sergeja, koji je u petak bio proglašen za najboljeg igrača Lacija drugu godinu zaredom, i mogao bi da zamijeni čak i kapitena Granita Džaku!

Navodno, Mikel Arteta na spisku želja ima nekolicinu igrača, među kojima su oni koji nastupaju u Premijer ligi - Iv Bisuma, Juri Tilemans i Ruben Neveš. Ipak, Milinković-Savić je njegova prva želja.

Sergej je u Laciju već punih sedam sezona, godinama unazad se pominju brojni evropski klubovi kao zainteresovani za njega, ali do njegovog odlaska iz Rima još nije došlo. To bi moglo da se desi baš ovog leta, čini se kao da su i igrač i klub spremni na takav rasplet.

"Korijere" piše da Arsenal nudi 50.000.000 evra, ali da Lacio tražio 65.000.000 evra i da im se ne žuri s prodajom. Sergej ima još dvije godine ugovora sa Rimljanima, pa je to jasan signal Arsenal da "pojačaju" ponudu ukoliko misle da postignu dogovor.

Još zanimljive, "Korijere" piše da Arteta želi da se riješi Granita Džake, reprezentativca Švajcarske albanskih korijena, čijim odlaskom bi eventualni dolazak Milinković-Savića donio Srbinu veliku ulogu u Arsenalu.

Ali da vidimo koliko u svemu tome ima istine...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC