• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldu je bio kapiten, a sad ga proziva na televiziji: Legenda Junajteda ne može da zaboravi Kristijanovu blamažu!

Autor Haris Krhalić

Roj Kin je na zanimljiv način prokomentarisao činjenicu da je Kristijano Ronaldo tek u drugom poluvremenu zaigrao za Mančester junajted na startu nove sezone Premijer lige.

 Roj Kin prozivao Ronalda Izvor: Profimedia/Twitter/@SkySportsPL/Printscreen

Fudbaleri Mančester junajteda nastavili su tamo gdje su stali prošle sezone, pošto su i novu otvorili porazom. Nakon godine u kojoj su osvojili najmanje bodova od osnivanja Premijer lige, ekipa Erika ten Haga izgubila je 2:1 od Brajtona na "Old Trafordu".

Pričalo se o Kristijanu Ronaldu i njegovom durenju na klupi, a poslije meča je portugalsku zvijezdu prozvao i njegov nekadašnji kapiten u Junajtedu, Roj Kin.

Kin je poznat kao stručni konsultant koji nema dlaku na jeziku i uvijek govori ono što misli, a poraz Junajteda od Brajtona iskoristio je i da "pecne" Ronalda.

Kristijano je meč počeo na klupi, a u nastavku igre je ušao da pokuša da spasi Junajted poraza. Ipak, Brajton je izdržao i odnio sva tri boda iz Mančestera. A poslije meča, Kin je imao svoj trenutak kada je bio upitan da prokomentariše Ronaldov ulazak u igru u drugom poluvremenu.

"Drago mi je da nije otišao ranije, ali očigledno je on dobra opcija s klupe", rekao je Kin i tako podsjetio sve na prošli vikend, kada je Ronaldo napustio stadion i prije nego što se završila prijateljska utakmica protiv Rajo Valjekana.

Ronaldo je tim potezom razljutio i Erika ten Haga, koji je ranije govorio da će Portugalcu biti potrebno još dosta vremena da dostigne idealnu formu. Istina, nakon svega je Kin imao više lijepih riječi o Ronaldu.

"Ne možete da pustite Ronalda da ode i da mislite da je Marsijal rješenje. Marsijal nije rješenje. On je imao solidne pripreme? Jaka stvar", rekao je Kin.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC