MUČNO

Fejsa krvario za Partizan: Prvotimac crno-bijelih pokazao šta mu se desilo sa stopalom (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Ljubomir Fejsa dao je sve od sebe kako bi pomogao Partizanu da dođe do pobjede nad Kelnom.

Izvor: RTS/Twitter/FK Partizan Belgrade/Screenshot

Ljubomir Fejsa se oporavio od povrede i pomogao Partizanu u pravom trenutku. Dok su crno-bijeli vodili u Humskoj protiv Kelna, mladi Kristijan Belić je zaradio povredu ramena, uz to je imao i žuti karton, što je bio znak Gordanu Petriću da prekaljenog vezistu sa bogatim iskustvom pošalje na teren, a Fejsa je za pola sata na terenu - bukvalno iskrvario. I pravo je pitanje kako je uspio da završi utakmicu...

Poslije jednog duela sa igračem Kelna, Fejsa je u 80. minutu ostao da leži na travi i pozvana je ljekarska ekipa, čak su po njega poslali i nosila, međutim iskusni fudbaler je "stisnuo zube" i ostao do posljednjeg sudijskog zvižduka na terenu.

Vidjelo se odmah da je u bolovima, prali su mu krv sa kopački, a nakon utakmice na zvaničnom Tviter profilu Partizana pojavila se i fotografija koja pokazuje šta mu se desilo. Kopačke su potpuno krvave, dok i na štucnama ima rupu koja pokazuje da je kramponima dobio po stopalu. I to je Fejsa uspio da prevaziđe kako ne bi svoje saigrače ostavio na cjedilu dok su se borili da zaštite gol Popovića i potvrde pobedu. Pogledajte kako izgleda Fejsino stopalo poslije meča:


Partizan je čuo dobre vijesti i iz Francuske gdje je Slovacko pobijedio Nicu, tako da su crno-bijeli prvoplasirani u svojoj grupi Konferencijske lige sa dobrom šansu da tu i ostanu i obezbijede osminu finala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!