• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan pobijedio Keln 2:0
 Partizan pobijedio Keln 2:0

Partizan uništio Keln, da prezimi u Evropi! Rikardo i Dijabate plesali u Humskoj, samo prekid uplašio crno-bijele!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan pobjedom protiv "jarčeva" stigao nadomak evropskog proljeća.

 Partizan pobijedio Keln 2:0 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan je za sedam dana dva puta "ubio" Keln.

Prošlog četvrtka šokirali su ih pred njihovim navijačima 1:0, a još bolje izdanje pokazali su večeras pred 15.000 navijača u Humskoj koji su gledali kako se "dere jarac".

Partizan je slavio 2:0 (1:0) golovima maestralnog Fusenija Dijabatea i Rikarda Gomeša, pa je tako sa nova tri boda evropsko proljeće u Konferencijskoj ligi sasvim blizu, iako nije još u potpunosti ostvareno.

Crno-bijeli sada imaju osam bodova i lideri su grupe uoči utakmice Nice (5) i Slovackog (1), dok je Keln sa sve manjim šansama da nastavi takmičenje jer ima četiri boda uoči posljednje dvije utakmice ove jeseni.

Gordan Petrić je našao rješenje za Nijemce koji su bili još nemoćniji nego prije nedjelju dana pošto za više od sto minuta fudbala u Humskoj jedva da su stvorili koju šansu. Partizan je na vrijeme poveo u 15. minutu nakon velikog posla koji je napravio Dijabate, pošto je "iščkačkao" loptu nesnađenom Hubersu. Mogao je Menig u finišu prvog poluvremena da "ovjeri" trijumf da je njegov udarac bio nešto precizniji, jer je ipak završio na prečki, ali nije trebalo dugo da prođe u nastavku da bi Rikardo potvrdio trijumf crno-bijelih.

Bio je to kontinuirani napad nakon kornera Partizana, poslao je Urošević loptu na pet metara, a napadač sa Zelenortskih Ostrva je glavom poslao loptu u mrežu nemoćnog Švebea.

Jedina opasnost za Keln tokom meča su zapravo bili navijači Partizana i sudija Roj Rajnšrajber koji je dva puta prekidao meč u prvih pola sata. Oba puta zbog bakljade i dimova koji su se nadvili nad Humskom, poslao je čak i igrače oba tima u svlačionicu, a nakon opomene spikera da bi sljedeći prekid mogao da znači i poraz crno-bijelih, sve se smirilo.

Možda će vas zanimati

20:48

KRAJ!

Partizan je došao do pobede nad Kelnom (2:0) golovima Dijabatea u 15. i Rikarda u 52. minutu, tako da je došao do sedmog boda u grupnoj fazi Konferencijske lige i nadomak je evropskog proleća.

20:46

90+3' - Frka u Humskoj

Urošević i Škiri su se "gurali glavama" i za to dobili po žuti karton. Još dva minuta u Humskoj.

20:40

86' - Hitna ispod istočne tribine

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, kola Hitne pomoći, i to pod rotacijom, smestila su se ispod istočne tribine. Najverovatnije je nekom pozlilo na tribinama, ali za sada nema zvanične potvrde.

Izvor: MONDO

20:36

83' - Hektor!

Možda i najbolja šansa za Keln na današnjem meču, Hektor je dvaput bio u pet metara, jednom mu je loptu "skinuo" Fejsa, a drugi put njegov centaršut niko nije stigao. Vujačić viče na svoje igrače kojima pada koncentracija u ovim trenucima, a ne sme...

20:28

75' - Izlazi i Rikardo

Ostavio je Andrija dobar utisak u Kelnu, opet će probati protiv istog protivnika u Beogradu... Menja Rikarda!

20:22

70' - Nova izmena!

Nakon što je Svetozar Marković dobio žuti karton, a Keln krenuo znatno ofanzivnije uvođenjem Maine, Petrić je na teren poslao i Andradea kako bi učvrstio vezni red. Mesto mu je ustupio Kvinsi Menig.

Izvor: MN PRESS

20:11

59' - Problem za Belića

Kristijan Belić je dobio žuti karton, pomalo i nepotrebno, a još veći problem je što je nakon starta pao na rame i čini se da je u velikim bolovima. Očekivano, napustio je teren, a menja ga oporavljeni Ljubomir Fejsa.

20:04

52' - GOOOL! RIKARDO! 2:0!

Partizan dolazi do 2:0 u Humskoj i proleće u Evropi je sasvim blizu! Prednost crno-belih duplirao je Rikardo Gomeš posle dugog napada, odnosno nastavka nakon kornera... Crno-beli su prvo zapretili preko Filipovića, potom se lopta odbila na desnu stranu do Uroševića koji je fintom napravio prednost, a onda poslao loptu za Rikarda koji sa pet metara glavom postiže pogodak za radost u Humskoj.

20:03

48' - Belić!

Još jedan šut u okvir gola, ovoga puta nešto lakši posao za Švebea, uhvatio je loptu iz drugog puta pokušaja...

20:02

46' - Idemo dalje!

Tiges je ušao na poluvremenu umesto Dijeca, što je jasan znak koliko je trener Kelna bio nezadovoljan igrom svog napada.

19:42

Kraj poluvremena!

Partizan odlazi na pauzu sa lepim rezultatom. 1:0 protiv Kelna, a moglo je i više pošto su veća opasnost od Nemaca bili navijači zbog kojih je utakmica dvaput prekidana.

19:40

45+10' - Ijao!

Partizan je za dlaku došao i do drugog gola na meču posle solo prodora Meniga. Neuhvatljiv je bio za odbranu Kelna, raspalio je po lopti sa 14-15 metara, ali se njegov šut zaustavio na prečki... Velika šteta za crno-bele koji su značajno bolji od Nemaca i u trećem poluvremenu.

19:37

Ovako je izgledao prekid u Humskoj

19:33

45+2' - Prvi karton na meču

Oštar start Dijabatea, ali nakon što je i sam dobio batine... Možda je Izraelac prenaglio u ovom slučaju.

19:30

45' - Deset minuta nadoknade

Očekivano zbog prekida utakmice...

19:26

40' - Upozorenje!

Spiker je upozorio navijače da ako još jednom prekinu meč, biće konačni prekid i neće se nastavljati, odnosno Keln bi utakmicu u kojoj Partizan vodi - dobio za "zelenim stolom". A o daljim kaznama i da ne pričamo...

19:21

37' - Igrači su opet na terenu

Vujačić i Urošević zamolili su navijače da prestanu da pale baklje i koriste dimove, a sudija iz Izraela je nakon prekida od pet minuta dao signal da se utakmica nastavi.

19:17

32' - OPET PREKID!

Sudija je poslao igrače oba tima u svlačionicu. Drugi put na meču na jugu su upaljene baklje, gust dim je prekrio teren i zbog toga je sudija Rajnšajber pokazao da ne vidi dešavanja na terenu. Odmah potom je otišao do delegata i pokazao igračima da krenu put tunela i sada čekaju da se dim rašlisti...

Izvor: MONDO

19:07

21' - Nastavljeno je...

Skoro pet minuta je trajao prekid pošto je dimu iznad Humske i te kako trebalo vreme da se raščisti...

19:03

PREKID!

Zbog velikog dima u Humskoj prekinuta je utakmica...

Izvor: MONDO/Nebojša Marković

18:59

15' - GOL! DIJABATE! 1:0!

Partizan je došao do vođstva protiv Kelna, opet u ranoj fazi meča, a Dijabate je pokazao da je majstor na evropskoj sceni. Sada je sačekao grešku beka Kelna Hubersa, koga je od početka pritisnuo, a solo prodor začinio je golom koji je razgalio publiku u Humskoj koja već vidi proleće!

Prvi gol na meču u Humskoj.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

18:52

6' - Menig!

Napravio je Dijabate dar-mar po desnoj strani, došla je potom lopta do Meniga, a Holanđanin je solidno šutirao, ali nedovoljno dobro da bi poremetio Švebea. Odmah su crno-beli tako dogovorili Kelnu na šansu, pa je tu trenutno 1:1, ali golova nema na startu.

Izvor: MONDO/Nebojša Marković

18:50

5' - Popović!

Prva ozbiljna šansa za Keln i to preko Hektora koji je pokušao šut sa 18 metara, ali je na mestu bio Popović i zaustavio je njegov šut sa distance, što je već najava kako će igrati Nemci...

18:46

1' - Počelo je!

Iznad Humske vatromet, a crno-beli kreću po prolaz...

18:21

Ovako je na pola sata pre meča!

Puni se Humska...

Izvor: MONDO/Nebojša Marković

17:17

STIGLI SASTAVI

PARTIZAN: Popović - Filipović, Vujačić, Marković, Urošević - Belić, Traore - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo.

KELN: Švabe - Šmic, Hibers, Soldo, Pedersen - Škiri, Martel - Kajnc, Hektor, Adamjan - Dijec.

Izvor: MN PRESS

16:30

Grobari pomažu OFK Beogradu

Nakon akcije koju su pokrenuli navijači Vojvodine i Crvena zvezda, uključili su se i navijači crno-belih koji su uoči utakmice u Humskoj obavestili gledaoce kako će se prikupljati pomoć.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

16:29

Šta kaže Petrić pred Keln?

"Oni igraju isto da li gube ili dobijaju, oni igraju direktan fudbal. Oni su i tamo bili ofanzivni. Imali smo problema koje smo uspeli da rešimo. Na nama je da smanjimo njihove vrline na minimum. Sutra pun gas, pa ćemo videti šta će biti. To što smo igrali sa dva napadača, taj izbor igrača smo imali. Taj rezultat nam je i došao. Nismo se opredelili da igramo defanzivnije, ali smo i dali gol rano, pa nas je to povuklo da igramo polukontre. Da je gol pao kasnije, možda bismo i mi igrali drugačije, kao i oni. Dosta su nas pritiskali. Znali smo da će biti centaršuteva sa strane, jer oni igraju u rombu gde je to problematično zatvoriti. Ide ka tome da će tim biti malo drugačiji, ali videćemo. Da li će to nekome biti iznenađenje, to ćemo videti", rekao je trener Gordan Petrić uoči meča.

Izvor: Youtube/screenshot/FK Partizan Beograd

16:28

Očekivani sastav Partizana?

Povreda jedino muči Ljubomira Fejsu, a očekuje se povratak Belića. To znači da bi Gordan Petrić mogao da izabere sledećih 11 za meč u Beogradu: Popović - Filipović, Vujačić, Marković, Urošević - Belić, Traore - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo.

Izvor: MN PRESS

16:25

Keln u problemu?

Keln je u slobodnom padu forme... Uoči meča sa Partizanom savladali su Dortmund (3:2), da bi nakon poraza od crno-belih doživeli debakl na gostovanju Borusiji Menhengladbahu. "Kotlovi" su slavili čak 5:2 i time poslali opomenu bundesligašu koji će morati mnogo bolje da odigra nego pre sedam dana.

Na sve to, povređeni su Anderson, Čabo, Torn, Lemperle, Limnios, Ljubičić, Olesen i Tilman.

Izvor: Profimedia

16:13

Dobro došli u MONDO live!

Partizan i Keln sastaju se danas od 18.45 u Humskoj u okviru četvrtog kola Konferencijske lige, a pobeda bi crno-belima znatno povećala šanse da nastave takmičenje. Partizan je trenutno lider svoje grupe sa pet bodova, koliko ima i Nica koja igra sa Slovackom (1 bod), dok je Keln na četiri boda. Crno-beli su pre sedam dana iznenadili nemačkog predstavnika i savladali ih na gostovanju golom Svetozara Markovića, a svi navijači srpskog vicešampiona nadaju se da bi povoljan rezultat mogao da se dogodi i u Beogradu.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč Partizan - Keln iz minuta u minut, a naš reporter će sa lica mesta prenositi informacije, izjave, doživljaje...

UKRATKO

  • Partizan - Keln 2:0
  • Crno-beli su pre sedam dana slavili u Nemačkoj golom Svetozara Markovića (1:0).
  • Partizan je lider grupe sa 5 bodova, koliko ima i Nica, a francuski klub sastaje se danas sa Slovackom (1 bod).
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije