• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Partizanovoj grupi - Partizan ima prvo mjesto i tri boda više!

Autor Dragan Šutvić

Partizan je nakon pobjede nad Kelnom čuo još dobrih vijesti.

 slovacko pobijedio nicu  Izvor: MN PRESS

Nakon četiri kola Konferencijske lige - Partizan je ubjedljivo prvi u svojoj grupi! Ne samo da su crno-bijeli večeras pobijedili Keln, drugi put u posljednjih sedam dana, nego su čuli odličnu vijest iz Francuske gdje je Slovacko nanio šokantan poraz Nici (2:1), ekipi koja je mogla da se izjednači po učinku sa timom Gordana Petrića. Umjesto toga, sebi su značajno zakomplikovali situaciju i upravo će u direktnom duelu sa vicešampionom Srbije odlučivati o prvoplasiranom u grupi.

Možda će vas zanimati

Partizan sada ima lidersku poziciju sa osam bodova, Nica je drugoplasirana sa pet, dok još nisu otpisani ni Keln ni Slovacko koji imaju po četiri boda uoči finalnih 180 minuta koji su pred njima.

Slovacko je do najveće pobjede u istoriji došao golovima u drugom poluvremenu, pošto je Nica imala vođstvo od 14. minuta kada je Diop doveo domaćina u vođstvo.

Četiri izmjene gostujućeg trenera i opuštanje najskupljeg tima grupe "D" Konferencijske lige dovelo je do potpunog preokreta. Prvo je Tomić u 75. minutu izjednačio, da bi Reinberk donio pobjedu u 87, samo 120 sekundi pošto je Todibo, bivši as Barselone, dobio crveni karton.

Tako se situacija u grupi znatno zakomplikovala, ali ne i za Partizan. Imaju tri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca i potrudiće se da u posljednje dvije utakmice obezbijede prvo mjesto koje donosi direktan plasman u osminu finala. Dodajmo i to da Partizanu prvo slijedi gostovanje Nici (27. oktobar), a za kraj i meč u Humskoj protiv Slovackog (3. novembra).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC