Fudbal

Zlatan udara Lazetića po glavi: Pogledajte kako Ibrahimović maltretira saigrače (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Mladi fudbaleri Milana jedva čekaju da se Zlatan Ibrahimović vrati na teren i da prestane da ih "urniše" dok gleda utakmice.

Izvor: YouTube/AC Milan/Screenshot

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović proslavio je početkom mjeseca 41. rođendan, ali na prvi meč u sezoni - još će sačekati. Ibrahimović je operisao koljeno i teško da će se vratiti prije februara, međutim ne propušta utakmice svog Milana i svaki meč "osijedi" na tribinama. Nervira se kao pravi navijač, ali ponekad mu je i dosadno tako da maltretira svoje mlađe saigrače koji na povremene "ćuške" ne smiju ništa da mu kažu.

Tako se na društvenim mrežama pojavila kompilacija na kojoj se vide Zlatanove reakcije u toku ove sezone, a koje možda nisu naročito smiješne Marku Lazetić i Aleksisu Salemakersu.

Iako od Ibrahimovića "upijaju znanje" na svakom treningu i u svakom razgovoru, ponekada se ponaša kao njihov stariji brat i "muči" ih dok gledaju utakmice. Tako često zna da "klepi" Lazetića i Salemakersa, koji obično sjede ispred njega, a ponekad mu se otme i da šutne stolicu kada neko od igrača "rosonera" promaši. Ipak, jedan je Ibrahimović i nekada jednostavno moraju da trpe koliko god da ih nervirao.

Zanimljivo je da postoji kamera koja snima Zlatana Ibrahimovića tokom svih 90 minuta meča, a Milan na svom Jutjub kanalu objavljuje najinteresantnije detalje... Pogledajte kako je to bilo protiv Juventusa, Lazetić i Salemakers imaju sreće da su pobijedili u derbiju (2:0).