• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan otvorio TikTok i napravio haos prvog dana: Video ogledalo 6.500.000 za 24 sata, izgovorio je samo dvije rečenice!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako Zlatan Ibrahimović ima 41 godinu, nije mu bilo mrsko da otvori profil na još jednoj društvenoj mreži, i to popularnoj uglavnom među tinejdžerima.

 Zlatan Ibrahimović otvorio TikTok nalog Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovic/printscreen

Zlatan Ibrahimović je prošle sezone vodio Milan do titule prvaka Italije, njihove prve poslije 11 godina, a od tada se oporavlja od teške povrede koljena zbog koje je morao da ide na operaciju. Nećemo ga gledati na terenu prije 2023. godine, neki čak kažu da će možda i završiti karijeru, ali sigurno je da je zvijezdi Milana nikada nije dosadno.

Tako je 41-godišnji fudbaler odlučio da otvori profil i na društvenoj mreži "TikTok", a nije mu trebalo mnogo vremena da postane hit ove mreže. Za manje od 24 sata, njegov video od 45 sekundi pogledan je preko 6.500.000 puta!

Iako je Zlatan već uveliko zašao u petu deceniju života, nije mu bilo mrsko da napravi profil na mreži koju preferiraju generacije tinejdžera. Porukom "TikTok, Zlatan je ovdje", Ibrahimović se predstavio u video klipu u kom se njegov lik preobražava u lava.

Na snimku se pokazuju scene na kojima se Ibrahimović hvali svojim tijelom i bogatstvom, pokazuje vještine i hvalisa se impresivnim fizičkim stanjem i luksuzom u kom živi. Poslije Instagrama, na kom ima 56.000.000 pratilaca, evo kako je Zlatan počeo da sebi krči put i na TikToku, gdje ga je već zapratilo blizu 600.000 ljudi:

Pogledajte

00:45
zlatan ibrahimovic fleks
Izvor: TikTok/zlatanibrahimovic
Izvor: TikTok/zlatanibrahimovic

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC