Dočekao je

On je kriv za košmar Liverpula! Smijao se i pokazao srednji prst navijačima - ovaj potez će Jirgen Klop sanjati!

Autor Dragan Šutvić

O ovom potezu golmana Notingem Foresta se priča.

Izvor: Twitter/TenHagBall

Liverpul je napravio ogroman kiks izgubivši od autsajdera Notingem Foresta i tako je još jednom pokazao da je pobjeda protiv Mančester sitija bila samo trenutni bljesak u sumornoj sezoni "Redsa". Da sve bude još bolnije za ekipu Jirgena Klopa pobrinuo se golman "šumara" Din Henderson, koji je u nadoknadi vremena odlično reagovao pri šutu štopera "Redsa" Viržila Van Dajka za izjednačenje, zbog čega je postao heroj remija.

Poslije te intervencije i pobjede, Henderson je nekome mahnuo, pa nekome uporno pokazivao srednji prst, a logična je pretpostavka da je u pitanju bio neki navijač Liverpula. Ovaj bod je golmanu sigurno bio posebno sladak, jer je ponikao u Mančester junajtedu, najvećem Liverpulovom rivalu. Iako je za matični klub nastupao malo (samo 29 utakmica), emocija prema rivalu je očigledno ostala ista, pa se ne usteže da je pokaže i na nepristojan način.

Zajedno sa saigračima Henderson je odmakao sa posljednjeg mjesta tabele, dok je Liverpul trenutno tek sedmi, sa čak 11 bodova manje od lidera Arsenala, uz odigranu utakmicu više.