• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za jedne je genije, a drugi ga zovu "đubre": Pogledajte šta je Van Dajk uradio dok je sudija razmišljao o penalu (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Virdžil van Dajk će učiniti sve da njegova ekipa dođe do tri boda, što je pokazao i prethodne večeri na "Enfildu".

 Virdžil van Dajk napravio rupu na penalu Izvor: TV Arena sport/screenshot

Liverpul se vratio na pobjednički kolosijek tako što je u svega tri dana "tukao" Mančester siti (1:0) i potom Vest Hem (1:0), ali da bi došli do pobjede nad "čekićarima" bili su im neophodni i prljavi trikovi. Istina, Liverpul je bio bolji skoro čitav meč i vodio je još od 22. minuta golom Nunjeza, ali teško da bi došli do tri boda da se odbrana nije istakla, posebno na kraju prvog polvuremena kada je dosuđen penal za Vest Hem.

Iako je Alison Beker "krunisan" u junaka pošto je odbranio šut Džaroda Bouena, tek kasnije je primijećeno da je udio u tome imao i Virdžil van Dajk koji će učiniti sve kako bi njegov tim došao do pobjede...

Tako je Van Dajk prišao bijeloj tački dok se čekala odluka o jedanaestercu. Sudija je dobio znak iz VAR sobe i svi su bili usmjereni ka njemu, gledali su kakvu će odluku donijeti, dok je za to vrijeme Van Dajk suptilno otišao do bijelog kruga i na njemu petom napravio rupu. Nije primijetio to niko od fudbalera Vest Hema, čak je pitanje da li su vidjeli i njegovi saigrači iz Liverpula, ali čini se da je pomoglo.

Bouen nije lansirao loptu preko gola, ali nije ni najbolje šutirao, tako da je Alison lako "skinuo" udarac i ostavio Liverpul u vođstvu, a istim rezultatom koji je pred poluvrijeme bio aktuelan (1:0) - završio se i meč.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC