• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač Liverpula postavio novi rekord Premijer lige! Urugvajac se konačno razigrao, zato je plaćen 100 miliona evra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Darvin Nunjez postavio je novi rekord po brzini u Premijer ligi.

 Darvin Nunjez trčao 38 kilometara na čas Izvor: Fonet/Jon Super/AP

Darvin Nunjez (23) postavio je novi rekord Premijer lige kada je brzina u pitanju. Na utakmici protiv Vest Hema zabilježio je najbrži sprint u istoriji najjačeg takmičenja u Engleskoj, trčao je brzinom od 38 kilometara na čas i tako nadmašio Kajla Vokera. Desni bek Mančester sitija je prije dvije godine imao sprint od 37,8 km/h. Sada je Urugvajac na vrhu.

Napadač "crvenih" donio je tri boda svom klubu protiv "čekićara". Dao je jedini gol na meču, a imao je šansi da postigne i još neki pogodak. On se od dolaska na "Enfild" nalazi na meti kritika mnogih, prvenstveno zbog promašaja i slabije igre na početku sezone. Podatak da je plaćen 100 miliona evra je jedan od glavnih razloga kritika, jer nije davao golove, a napravio je i glupost kada je dobio crveni karton i suspenziju. Djeluje da se polako privikava na Premijer ligu i da igra sve bolje. Može da bude pravi "džoker" za Jirgena Klopa u nastavku sezone.

"On je mlad igrač, privikava se na novi sistem, na ligu. Gol koji je postigao bio je fantastičan. Imao je još nekoliko prilika. Pokušaj iz polu-voleja lijevom nogom bio je odličan. Kreće se sjajno i samo treba biti strpljiv. Svi smo uzbuđeni zbog njegovog potencijala i prostora za razvoj", rekao je Klop poslije meča.

Pohvale na njegov račun su imali i saigrači, a otkrili su i da se bori sa jezičkom barijerom, pa je tako pored treninga sve češće na časovima engleskog.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC