• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestao šampionski gen, šta se dešava sa Liverpulom? Pobijedili su Siti, pa sve prosuli protiv "fenjeraša"

Autor Dragan Šutvić

Liverpul se nije proslavio protiv Notingem foresta i zasluženo su "šumari" došli do tri boda.

 notingem forest pobijedio liverpul  Izvor: Profimedia

Liverpul je vezao pobjede nad Mančester sitijem i Vest hemom i djelovalo je da su se konačno uključili u borbu za vrh tabele, ali je utakmica protiv Notingem foresta (0:1) sublimirala sve probleme koje tim Jirgena Klopa ima ove sezone. "Duvalo" je u odbrani, nisu dhelovali dovoljno kompaktno i direktno, a kao posljedica toga došao je poraz na gostovanju na "Siti graundu" minimalnim rezultatom, dok je moglo da bude i ubhedljivije.

Jedini gol za tim novog člana Premijer lige postigao je Taivo Avonji u 55. minutu, dok su prije toga velike šanse imali i Lingard, pa Džonson... U velikom broju situacija Alison Beker je spasao svoj tim, čak je mogao da postane i heroj u nadoknadi vremena kada je došao da napadne loptu kod kornera, međutim Din Henderson je sačuvao svoj gol.

Vrijedi istaći da je Klop u ovoj utakmici morao da počne bez Tijaga Alkantare i Darvina Nunjeza, prethodno su zbog povrede iz tima ispali Keita, Žota, Artur, Dijaz, Konate, Matip, a toliki broj igrača je teško nadoknaditi.

Probao je Klop da vjeruje Karvalju, Džounsu i Eliotu, ali jednostavno su premladi da bi toliki teret bio na njima. Posebno kada više nema Manea, i Firmino ne igra u staroj formi, sve je palo na Salaha i lakše je i timovima da se brane kada znaju sa koje strane im prijeti najveća opasnost.

Tako je i Egipćanin ove sezone postigao tek tri gola u Premijer ligi, što nije nešto na šta je Liverpul navikao od njega.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC