POGLEDAJTE

Čekala autogram igrača Barselone - on joj prešao autom preko noge! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nije imao strpljenja Ronald Arauho da se fotografiše sa svim navijačima Barselone i da baš svima ostavi autogram.

Izvor: Twitter/ElGolazoDeGol/Screenshot

Fudbaleri bi po nepisanom pravilu trebalo da izlaze u susret navijačima i da uvijek budu raspoloženi za zajedničku fotografiju ili autogram, međutim to nekada nije slučaj. Posebno kada ćete zbog povrede propustiti Svjetsko prvenstvo u Kataru, a po izlasku iz trening centra vas čeka desetine navijača koji vam "skaču" na automobil... Upravo to se dogodilo i Ronaldu Arauhu iz Barselone koji je bio malo više nervozan kada je krenuo da se odveze kući poslije terapije.

Ispred trening centra Barselone bilo je desetine navijača koji su željeli fotografiju sa njim i nisu marili ni to što žuri, a u pokušaju da "pobjegne" što prije od njih - Arauho je jednoj ženi prešao automobilom preko noge.

Nervozni štoper Barselone je imao malo strpljenja i izašao je u susret najbržim navijačima, međutim kada je pokušao da ignoriše ostale koji su čekali potpis - napravio je incident zbog koga je danas glavna tema u španskim medijima. Nehotice je prešao lijevim točkom preko noge jedne djevojke koja je počela da urla od bolova.

U pomoć su joj brzo pristigli i ljekari Barselone i najvjerovatnije će sa njom biti sve u redu. Arauho je sačekao samo nekoliko sekundi još i odjurio dalje svojim automobilom. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!