Fudbal

Sudija mi rekao - Moram da te isključim! Nenad Lalatović: Kako da vodim utakmicu?

Autor Haris Krhalić

Trener Radničkog ponovo govorio o radu arbitara

Izvor: TV Arena sport/screenshot

TSC je pobijedio Radnički iz Niša u subotu u Bačkoj Topoli 2:0 i tako ekipu Nenada Lalatovića ostavio u zoni ispadanja tokom tromjesečne pauze, sa samo 17 osvojenih bodova u 19 kola. Poslije meča, trener Nišlija je u izjavi za TV Arena sport ponovo govorio o sudijama i optuživao sudijsku organizaciju da je protiv njega.

"Sami smo sebe pobijedilii, mogli smo da se vratimo u meč u drugom dijelu, ali sa igračem manje je sve bilo gotovo... Moram da kažem i ovo, da ne znam kako da vodim utakmicu kad mi sudija kaže prije početka: 'Bilo koju reakciju da napraviš i bilo šta da da uradiš, ja moram da te isključim, tako mi je naređeno. Krivo mi je što se takve stvari rade u srpskom fudbalu", rekao je Lalatović.

Kada je u pitanju TSC, golovima Ifeta Đakovca u 1. minutu i Miloša Cvetkovića u 67. osvojio je bodove kojima odlazi na pauzu na trećoj poziciji, sa bodom manje od Partizana, koji trenutno ima odigranu utakmicu manje. Ekipa iz Bačke Topole ostvarila je 11 pobeda u prvom dijelu sezone i trener Žarko Lazetić ima niz razloga za zadovoljstvo.

"Osvojili smo 39 bodova, prošle godine smo sa 41 ušli u plej-of. Momcima kapa dole, kao i svima u klubu, veliki podstrek je ovo za nas i na dobrom smo putu da ostvarimo ciljeve i da do kraja budemo tu gdje smo sada", rekao je nakon utakmice Lazetić.