• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakopane "ratne sjekire" između Lazetića i Lalatovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Konačno je došlo do pomirenja između dva možda i najtalentovanija trenera u Superligi Srbije.

 Pomirenje Žarka Lazetića i Nenada Lalatovića Izvor: MN PRESS

Dugo je trajalo "peckanje" na relaciji Žarko Lazetić-Nenad Lalatović, a sve je počelo još u julu. Tada je trener TSC-a Žarko Lazetić istakao pred meč u Humskoj protiv Partizana, da svoju djecu nikad neće izvesti na teren u dresovima crno-bijelih i pored činjenice da je i sam branio boje tog kluba, kao što je učinio njegov kolega Lalatovć, kada je igrao protiv Crvene zvezde. Nije se dugo čekalo na odgovor Nenada Lalatovića i to je bio zvanični početak "rata" talentovanih stručnjaka.

Mimo svih očekivanja, trener "meraklija" ovih dana je u pomirljivom tonu pričao o svom kolegi na klupi tima iz Bačke Topole. Sada je red došao i na Lazetića, koji je svojom izjavom napravio uvertiru u derbi meč 19. kola Superlige Srbije: "Svoje mišljenje o njemu sam iznosio i prije dvije godine kada sam bio u Metalcu, znam da je izuzetno strastven i posvećen i da svaka njegova ekipa igra na način koji je težak za protivnike. Njegovi timovi su uvijek izuzetno agresivni u duel igri imaju brze tranzicije i vidimo da to pokušava i sa Radničkim. Na nekim utakmicama to izgleda veoma dobro, izvanredno su parirali Zvezdi i siguran sam da će i oni na predstojeći meč doći motivisani da pozitivno završe polusezonu. Uvjeren sam da će utakmica biti dobra, bez obzira što u nju ulazimo opterećeni rasporedom"

Poslije ovih izjava očekujemo zaista zanimljiv i dinamičan meč koji će se igrati u subotu od 17 časova, na "TSC areni". Domaći TSC je najprijatnije iznenađenje prvenstva, pa se nalaze na trećoj poziciji, dok su gosti sa Čaira, tek 12. na tabeli Superlige Srbije. Biće ovo posljednji takmičarski okršaji pred početak Svjetskog prvenstva u Kataru i pred pauzu koja će trajati duže od tri mjeseca.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC