• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović prekinuo rat, kraj sukova sa Lazetićem - Mjesecima "peckanje", sad stigle pohvale: Želim mu da vodi Partizan

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Žarko Lazetić i Nenad Lalatović nisu bili u dobrim odnosima tokom ove sezone, lai je Lalatović sada iskoristio priliku da nahvali kolegu.

 Lalatović prekinuo rat sa Lazetić Izvor: MN PRESS

Sukob dvojice talentovanih srpskih trenera "tinjao" je posljednjih nekoliko mjeseci, uz povremena peckanja u izjavama pred mečeve Superlige. Temperamentni stručnjaci Nenad Lalatović i Žarko Lazetić bili su u sukobu zbog timova za koje su nekada nastupali, a čini se da je Lalatovićeva izjava pred gostovanje niškog Radničkog u Bačkoj Topoli zakopala ratne sjekire između njih dvojice!

Nakon što je tim sa "Čaira" pobijedio IMT i nastavio takmičenje u Kupu Srbije, Nenad Lalatović se osvrnuo na posljednji meč u polusezoni - gostovanje TSC-u. Trenutno trećeplasirani tim prvenstva biće favorit na tom susretu, a pored mnogo vatre na terenu očekivalo se da bude zanimljivo i pored njega, jer Lalatović i Lazetić nisu u sjajnim odnosima.

Manji sukob između njih dvojice počeo je u julu, kada je trener TSC-a tokom gostovanja na televiziji "Arena sport" istakao da u Humsku ne vodi djecu obučenu u dresove Partizana, iako je igrao za crno-bijele. U toj rečenici prepoznao se Lalatović, koji je uzvratio da Lazetić "nema mu*a" da mu kaže to što želi i da ne treba da izigrava Murinja po Srbiji. Sada je pričao u potpuno drugačijem tonu, uz pohvale mladom treneru.

"Ja moram da pohvalim TSC, jako su organizovan klub. Prije svega gospodina Žemberija, koji je istrpio Žarka Lazetića i kada mu možda nije sve išlo kako su očekivali u početku. Tako se vodi klub, tako se poštuje trener i, eto, kada ga istrpite, dođu i rezultati. TSC igra najljepši fudbal uz Zvezdu i Partizan. Znam da svi misle da ću reći da sam ljut na Lazetića, ali to nije istina, odmah da kažem. On će, ako ovako nastavi ekipa da mu igra, jednog dana sigurno biti trener Partizana, nekad poslije Gordana Petrića, koji sada takođe sjajno radi. Lazetić to zaslužuje i ja mu to želim", rekao je Lalatović na konferenciji nakon meča, a prenosi "MozzartSport".

Podsjećamo, Lalatović se na Lazetićevu izjavu osvrnuo i nakon gostovanja Čukaričkom. Tada su igru njegovog tima gledala i djeca, koja nisu bila u dresovima, što je trener Radničkog iz Niša iskoristio u izjavi nakon osvojenog velikog boda (2:2) u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC