• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović o porazu od Zvezde: Sudija produžio 4 minuta, igralo se duplo više! Idem na streljanje protiv Partizana

Autor Dragan Šutvić

Trener Radničkog poslije poraza od Zvezde trudio se da ne govori o suđenju.

 nenad lalatović poslije utakmice radnički crvena zvezda  Izvor: YouTube/Mozzart Bet Super liga Srbije

Crvena zvezda pobijedila je Radnički golom u 97. minutu utakmice, a trener Nišlija Nenad Lalatović rekao je poslije meča da "bira riječi" na konferenciji za novinare i da ne želi da govori o suđenju.

Ukazao je na to da je njegov tim ostao bez dvojice igrača, da je i vezista Beograđana Gelor Kanga mogao da dobije drugi žuti, govorio je o Zvezdinom pobjedonosnom golu, kao i o predstojećem gostovanju Partizanu, koji je u nedjelju uveče kiksnuo protiv Javora, pa objavio oštro saopštenje za javnost.

Možda će vas zanimati

"Čestitao bih i jednima i drugima na prikazanoj igri, Zvezdi na pobjedi, mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu, nije lako parirati Zvezdi, timu koji ima veliki kvalitet, gdje bukvalno svaki igrač može da riješi utakmicu. Morate da je dobro pripremite. Krivo mi je jer su moji igrači danas dali 200 odsto mogućnosti. Olako smo primali žute kartone. Crveni su možda bili, ali ovih pet u prvom poluvremenu... Mnogo žutih kartona smo dobijali, za svaki start. Možda je i Kanga mogao zbog simuliranja da dobije drugi žuti. Ja sam iskren, ne mogu da lažem", rekao je Lalatović.

"Sudija je produžio četiri minuta, mi smo primili gol u 98. minutu. Duplo. Gol je pao u 97. minutu i 20 i nekoj sekundi, mjerili smo na našoj štoperici kod Dragana Šarca. Kažem još jednom, teško je igrati protiv Zvezde, imala je dobre šanse, naš golman je branio fenomenalno, ali bez dva igrača manje protiv Zvezde ne možete.. Da smo ostali egal, možda bismo izvukli pozitivan rezultat. Sa igračem manje smo postigli gol protiv sjajne Zvezde, ali krivo mi je", dodao je on.

U narednom kolu Nišlije će gostovati crno-bijelima i Lalatović je svjestan da će imati velikih problema da sastavi tim za tu utakmicu.

"Protiv Partizana sam sad osakaćen. Idem sad tamo na streljanje. Tamo sad kad se pojavim idem na streljanje bez četvorice, petorice standardnih igrača. Obojice štopera, lijevog beka, veznog... Ne znam ni što idem tamo! Ne mogu da komentarišem suđenje, ne kažem, ali mora da bude isti kriterijum. Mnogo poštujem Crvenu zvezdu i biram riječi, poštujem svog kolegu. Čestitam Zvezdi, izgubili smo sa dva igrača manje i ostaje žal jer su moji igrači danas odigrali dobru, taktički organizovanu utakmicu, samo tako može da se suprotstavi Zvezdi. Neću više ništa da pričam, suđenje ne želim da komentarišem."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Imao si var provjeru i valjanje Milunovica u nadoknadi vremena.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC