Fudbal

Živković bi opet na krov svijeta: Ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da osvojimo Mundijal!

Autor Dragan Šutvić

Andrija Živković je veliki optimista uoči Svjetskog prvenstva u Kataru i nada se da će se dogoditi čudo.

Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije od utorka se nalazi u Manami gdje će u petak (18.30) odigrati prijateljsku utakmicu sa Bahreinom, a dan kasnije se odmah preseliti u Dohu - na Svjetsko prvenstvo. Euforija već "trese" navijače koji jedva čekaju da počne Mundijal i svi nestrpljivo očekuju duel sa Brazilcima (24. novembar), a nema kome ovih dana u san nije došla slika kako "orlovi" podižu mundijalski pehar.

"Sjećam se kako su Grci doživjeli osvajanje Evropskog prvenstva 2004. godine. Ne mogu ni da zamislim šta bi se u sličnoj situaciji dogodilo u Srbiji. To bi bio pakao. Sličnog smo mentaliteta, ali bi kod nas bila još veća euforija. Sjajna smo grupa, igramo odličan fudbal i zaslužujemo da budemo na najvećoj smotri svjetskog fudbala. A kad smo već tamo, hajde da napravimo čudo", rekao je Andrija Živković za sajt FSS koji kad kaže "čudo" ne podrazumijeva prolazak grupe, niti četvrtfinale, fudbaler PAOK-a u glavi ima onu najljepšu moguću sliku.

"Ja baš mislim na finale. I da osvojimo", sasvim ozbiljno je poručio Andrija Živković koji je jedan od osmorice momaka koji su osvojili Svjetsko prvenstvo za omladince 2015. godine, a u čiju se fotografiju i Piksi zagledao prije puta. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!