• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srećno, "orlovi"! Ovo je tim koji Piksi vodi u Katar: Svi u odijelima u 7 ujutru, ne ide se svaki dan na Mundijal!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbalska reprezentacija Srbije ovog jutra putuje na Svjetsko prvenstvo. Odnosno, prvo će do Bahreina na prijateljsku utakmicu, a onda u Dohu.

 Srbija otputovala u Katar Izvor: Instagram/fudbalskisavezsrbije/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u ponedjeljak u Staroj Pazovi, odradila trening, a već danas putuje na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Tačnije, ekspedicija FSS otputovaće ovog jutra od 10 časova u Manamu gdje je 18. novembra očekuje prijateljska utakmica protiv Bahreina, dok već dan kasnije idu u Dohu na Mundijal - gdje nas čekaju prvo utakmice sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. I nadamo se da se to nije sve...

Tim povodom fudbaleri Srbije napravili su i zajedničku fotografiju uoči puta, sa koga će se nadamo se vratiti nasmijani, a ono što je posebno primjetno je da su svi obučeni elegantno, u ista odijela!

Piksi je na put poveo 26 fudbalera i na konferenciji za medije je pojasnio zbog čega je baš odabrao njih, dok je dobra vijest i da će oni koji trenutno imaju manje povrede poput Aleksandra Mitrovića - biti spremni za Mundijal. "Mitrović će igrati i bez noge ako treba", poručio je Stojković u razgovoru sa novinarima, dok je više puta ponovio i da se nada da će fudbaleri doći na okupljanje pošto je prijepodne u Staroj Pazovi proveo sam.

Pojavili su se popodne i odradili su trening oko 18 časova, dok su u 8.15 krenuli autobusom ka aerodromu "Nikola Tesla" odakle u 10 časova imaju čarter let za Bahrein.

Pogledajte kako je izgledao jučerašnji trening reprezentacije Srbije!

Ovo je tim koji će Stojković povesti na Svjetsko prvenstvo u Kataru:

  • Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Majorka) i Vanja Milinković Savić (Torino)
  • Odbrana: Stefan Mitrović (Hetafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Pavlović (Salcburg), Miloš Veljković (Verder), Filip Mladenović (Legija), Strahinja Eraković (Crvena zvezda) i Srđan Babić (Almerija).
  • Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Filip Kostić (Juventus), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović, Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK) i Darko Lazović (Verona).
  • Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Filip Đuričić (Sampdorija), Luka Jović (Fiorentina) i Nemanja Radonjić (Torino).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC