• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi izveo igrače na trening: Fenomenalne vijesti pred Katar, Mitrović i Vlahović trenirali! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srbija je spremna, Piksi je izveo svoje "orlove" na teren, a što je najbitnije - njih dvojica su tu!

 Prvi trening Srbije pred Mundijal Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je prvi trening nacionalnog tima nakon okupljanja. Selektor Stojković je prvo izbacio spisak, potom ga je detaljno obrazložio, a zatim je pozvao svoje igrače na teren. Već na startu je napravio šou opaskom o Dušanu Vlahoviću, a upravo je to najbitnija vijest vezana za ovaj trening.

Napadač Juventusa je bio tu i trenirao je punom parom, dok smo vidjeli i napadača Fulama i najboljeg strijelca u istoriji nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića. On je stigao i priključio se treninzima, tako da zaista djeluje da je njegova povreda koju je vukao i zbog koje nije igrao posljednja dva meča za Fulam prošlost. 

Selektor Stojković je od napadača na treningu imao i spremnog Luku Jovića, a već 18. novembra na meču sa Bahreinom ćemo vidjeti koliko su Mitrović i Vlahović spremni da treniraju. Pogledajte kako je izgledao trening nacionalnog tima:

Selektor je na početku održao govor igračima, a tokom treninga se najviše zadržao u razgovoru sa Sergejem Milinkovićem-Savićem. Dok je vezista Lacija razgovarao sa Piksijem, njegov brat Vanja kao i Marko Dmitrović i Predrag Rajković su odvojeno trenirali sa trenerom golmana.

Kapiten Dušan Tadić je predvodio tim, a on je dugo vremena potrošio u razgovoru sa kondicionim trenerom naše ekipe Katsuhitom Kinošijem, a osim samih igrača i struka naše reprezentacije je pokazala fudbalsku magiju! 

Dragan Stojković Piksi i Ljubinko Drulović su podsjetili na svoje slavne dane, pa su i oni došli do lopte i u nekoliko navrata pokazali da je klasa vječna! Poslušajte i kako je započeo trening, hit izjavom našeg selektora:

Pogledajte

00:16
Piksi se šali na račun vlahovića
Izvor: MONDO/Uroš Arsić
Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC