PODRŠKA

Hrvat došao u Katar da navija za Srbiju: Ne plašim se Nejmara!

Autor Dragan Šutvić

Navijač po imenu Matijas došao je u Katar da bodri Srbiju. /Od izvještača MONDA iz Katara Milutina Vujičića/

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Srbija igra protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu, a podršku će imati i od jednog navijača iz Hrvatske. Izvještač MONDA u Kataru vidio je momka u hrvatskim obilježjima ispred stadiona na kom "orlovi" igraju meč, a on se grlio sa srpskim navijačima, pa je onda stao da priča za naš portal.

Prvo se predstavio svima i otkrio da je tu da podržava zemlje sa Balkana. "Zdravo, ja sam Matijas, rođen sam u Banjaluci. Cijela familija mi je iz Zagreba. Živim u Los Anđelesu, došao sam da navijam za Srbiju, Hrvatsku, da je Bosna bila ovdje, navijao bih i za njih", rekao je Matijas.

Uslijedilo je pitanje o majici - da nije obukao pogrešnu pred meč Srbije, pošto je ta koju nosi sa obilježjima Hrvatske. "Znaš šta, imam ovo, da ste bili bolji prošlo Svjetsko prvenstvo, bilo bi drugačije. Zašto bih imao strah zbog majice?"

Vjeruje u Piksijev tim u ovom meču. "Srbija pobjeđuje, kako god, tri boda. Što bih se plašio Nejmara? Ovdje sam da uživam i pratim dobru utakmicu. Idem na sljedeći meč Hrvatske u subotu, vidjeću sada prvu pobjedu neke balkanske zemlje u Kataru", završio je Matijas sa osmijehom.