Dirljivo!

Miho, nedostajaćeš i "PRINCU RIMA": Toti imao snage za samo jednu rečenicu - ovo je njegova poruka prijatelju!

Autor Dragan Šutvić

Emotivan oproštaj najveće legende Rome od Siniše Mihajlovića.

Izvor: Profimedia

Veličina Siniše Mihajlovića može se vidjeti i kroz poruke svih onih koji su se od juče oprostili od njega. Možda i najveće ime italijanskog fudbala u posljednjih nekoliko decenija smoglo je snage da napiše rečenicu i okači zajedničku fotografiju. Frančesko Toti, "Princ Rima", rekao je posljednje zbogom prijatelju.

Ostaće njih dvojica neraščišćenih računa, kaže Frančesko da je je ostao dužan jedan zagrljaj Siniši Mihajloviću koji se godinama borio protiv leukemije, ali to sada i nije toliko važno. Dirljiva poruka, koja je osvanula na Instagram profilu, pokazuje da su Toti i Mihajlović i tokom života jedan drugom pokazali koliko znače!

"Pozdrav, prijatelju, nedostajaćeš mi", napisao je Frančesko Toti uz zajedničku fotografiju nastaloj nekoliko sekundi prije nego što će se zagrliti. Prijateljstvo dvojice fudbalera trajalo je više od 30 godina, još od dana kada su se upoznali u Romi, prvom inostranom klubu Siniše Mihajlovića.

Slavni Frančesko Toti debitovao je za Romu kod Vujadina Boškova, a upravo je Siniša Mihajlović imao važnu ulogu u toj situaciji.

Toti je sa 16 godina počeo da trenira u prvom timu Rome, a Siniša je primijetio njegov neverovatan talenat i sugerisao Boškovu da mu pruži šansu u seniorskoj ekipi. Sve poslije toga bila je istorija.