• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Miho moj, prije 19 godina si mi omogućio da živim!" Siniša je spasio život jednoj Podgoričanki

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Siniša Mihajlović je bio veliki humanista, a to najbolje pamti Nikolina Radulović.

 Siniša Mihajlović platio liječenje Nikolini Izvor: YouTube/RTS Šou program - Zvanični kanal/Screenshot

Siniša Mihajlović je bio veliki fudbaler, ali još veći čovjek! Podgoričanki Nikolini Radunović je prije više od 20 godina spasio život i dao joj drugu šansu, a ona to nikada nije zaboravila.

Nakon tragične smrti velikog Siniše, ona se oglasila na svom fejsbuk profilu i emotivno se oprostila od dobročinitelja koji joj je prije dvije decenije finansirao prvo operaciju srca, a zatim je pokrio i sve troškove liječenja. Napisala je "Grazie" tj. hvala uz sliku Mihajlovića, a kada se tek razbolio 2019. godine poslala mu je emotivnu poruku podrške. 

"Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. "Bolestan je", kažu, "vodi životnu borbu". Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu", počela je tada svoje obraćanje Nikolina, pa nastavila prisjećajući se kako joj je Miha spasio život 2000. godine.

Otkrila je da Siniša tada nije samo platio njeno liječenje već ga je i pratio, a nju je redovno posjećivao u bolnici. Htjela je i Nikolina da ga posjećuje, ali...

"Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše. Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka. Miha, legendo… Miha, kralju… Miha…. Bori se! Izdrži! Pobijedićeš!”, napisala je tada Nikolina Radulović. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC