Fudbal

Gdje je Atsu? Usred potrage oglasio se menadžer! "Čim više saznamo objavićemo zvanično saopštenje..."

Autor Bojan Jakovljević

Menadžer fudbalera oglasio se povodom potrage za napadačem koji je ostao zarobljen u ruševinama poslije razarajućeg zemljotresa u Turskoj.

Izvor: Profimedia

Dok traje potraga za bivšim premijerligaškim asom Kristijanom Atsuom, oglasio se i njegov menadžer. On je potvrdio riječi Volkana Demirela, trenera Hatajspora, da bivši napadač Njukasla nije pronađen, bez obzira na to što je njegov klub saopštio suprotno.

"Nakon jučerašnjeg obavještenja kluba da je Kristijan izvučen živ, još ne možemo da potvrdimo da znamo gdje se nalazi. Kao što možete da pretposatvite, ovo je i dalje katastrofalan period za njegovu porodicu i radimo sve što možemo da pronađemo Kristijana. Zvanična obavještenja izdaćemo čim se sazna više informacija. Molim vas, poštujte privatnost porodice tokom ovog užasnog vremena i uzdržite se od širenja neprovjerenih vijesti, koje će samo naškoditi potrazi za Kristijanom. Hvala vam svima na molitvama i podršci", saopštio je fudbalerov agent Nana Sečere.

Dan ranije, i on je podijelio informaciju kluba da je Atsu pronađen, ali se nažalost ispostavilo da to i dalje nije tačno. Još traje potraga i za njim i za sportskim direktorom Hatajspora Tanerom Savutom.

U razarajućem zemljotresu koji je pogodio jugoistok Turske i sjeverozapad Sirije u ponedjeljak ujutru poginulo je više hiljada ljudi i nastala je ogromna materijalna šteta. Dok dani prolaze, povećava se i zebnja zbog onih koji još nisu pronađeni pod ruševinama. A među njima je i poznati fudbaler koji je u Premijer ligi odigrao 80 utakmica, a u Hatajspor stigao prošle godine.