• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užasne vijesti iz Turske - Atsu nije pronađen! Oglasio se legendarni Turčin i demantovao sve, fudbalera nema u bolnici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I dalje se traga za Kristijanom Atsuom, poznatim fudbalerom koji nastupa za Hatajspor.

 Kristijan Atsu nije pronađen Izvor: Profimedia

Šokantne vijesti stižu iz Turske! Iako je juče djelovalo da je nekadašnji fudbaler Čelsija Kristijan Atsu nakon više od 24 časa izvučen iz ruševina nakon zemljotresa koji je u ponedeljak ujutru pogodio Tursku i Siriju, sada se čini da su to bile dezinformacije. Nove informacije turskih medija govore da ofanzivac iz Gane još nije pronađen!

Mediji u Turskoj uspjeli su da stupe u kontakt sa trenerom Hatajspora Volkanom Demirelom i klupskim doktorom Gubrejom Kavečijem, a njih dvojica demantovali su dosadašnje navode. Po riječima ljekara, informacija o prebacivanju Atsua u bolnicu bila je lažna, jer oni nisu uspjeli da pronađu fudbalera kada su otišli da ga posjete!

"Molim vas da ne pišete da je neko preživio, a da ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate i bol sve više raste. Nemamo informacije o Atsuu niti o Taneru Savutu. Ja ću vam lično javiti čim nešto saznamo", rekao je trener i legendarni turski golman Volkan Demirel. On nije jedini koji se oglasio ovom prilikom - informaciju da je Kristijan Atsu pronađen demantovao je i klupski doktor. "Vidjeli smo novosti da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Trenutno moramo prihvatiti da sportski direktor Taner Savut i Kristijan Atsu još nisu pronađeni", rekao je doktor Gubrej Kaveči.

Podsjećamo, nešto ranije u toku dana pojavile su se izjave Atsuovog menadžera koji je otkrivao detalje o svom klijentu. On je ispričao gdje se Kristijan nalazio noć prije zemljotresa, na kojem spratu je živio i odakle je dobio informacije da je nekadašnji fudbaler Čelsija prebačen u bolnicu. Ipak, i on je rekao da se nije čuo sa igračem nakon tragedije, što bi moglo da znači da su Demirel i Kaveči u pravu kada govore da ofanzivac Hatajspora nije izvučen iz ruševina.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC