• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE DAJTE NAS SUDBINI, POMOZITE NAM! Turski fudbaler snimio ruševine, njegov vapaj mora da odjekne - "Potrebni ste..."

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Gohan Žan moli za pomoć.

  Gohan Žan moli za pomoć Izvor: Instagram/gokhanzan

Razoran zemljotres koji je u ponedjeljak rano ujutru pogodio Tursku i Siriju napravio je nevjerovatnu štetu. Fotografije i snimci koji su preplavili društvene mreže pokazuju da su kompletna naselja uništena, a među ljudskim žrtvama razornih potresa nalaze se i neka poznata sportska imena. Takođe, turski sportisti poznati u svijetu apelovali su na slanje pomoći njihovoj državi, dok su pojedini i podijelili šokantne snimke sa lica mjesta.

Među onima koji su se prvi oglasili nalazi se nekadašnji fudbalski reprezentativac Gohan Žan, koji je plakao i molio u snimku objavljenom na Instagramu. On se oglasio još jednom, ovog puta pokazujući koliko su stradale kuće u njegovoj okolini, a istovremeno upozoravajući da ka njegovim komšijama nije stiglo dovoljno pomoći u poslednjim satima.

"Ne dozvolite da Hataj bude prepušten sudbini. Ovako izgleda grad Antakija u pokrajini Hataj. Hiljadama ovakvih kuća potrebne su profesionalne mašine, potrebni su stručni timovi. Nije dovoljno biti na nekoliko mjesta, morate biti na hiljadu ovakvih mjesta. Budite glas onih koji čekaju pomoć", napisao je Žan koji je igrao za Bešiktaš i Galatasaraj, a ima i 36 nastupa za reprezentaciju. Pogledajte kako izgleda situacija u Turskoj:

Podsjećamo, u zemljotresu je nastradao poznati odbojkaški par, dok je poznati fudbaler Kristijan Atsu bio jedan od onih koji su ostali ispod ruševina nakon zemljotresa. On je izvučen i u bolnici se oporavlja od povreda, a golman Malatije Ahmet Ejup Turkaslan nažalost pronađen mrtav, kojeg su pojedini mediji pogrešno proglasili preminulim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC