• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda zaradila 400.000 EVRA! Egzodus na Marakani, četvrti odlazak za 72 sata - prodali Milojevićevog "ljubimca"

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda u nastavak sezone ulazi bez Ibrahima Mustafe koji se naigrao tokom jeseni.

 crvena zvezda prodala ibrahima mustafu  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je vrlo aktivna u završnici prelaznog roka, ali kada su odlasci u pitanju. U posljednja 72 sata ostali su bez četvorice fudbalera pošto je poslije odlazaka Nemanje Motike, Radovana Pankova i Zorana Popovića na pozajmice - direktan transfer ostvario Ibrahim Mustafa.

Fudbaler iz Gane, koji je na iznenađenje mnogih tokom jeseni i na pripremama u Turskoj imao više nego solidnu minutažu, prodat je u austrijski LASK. Prema saznanjima koje ima MONDO, Crvena zvezda će od ovog posla inkasirati 400.000 evra, bez procenata od dalje prodaje, šti je i više nego dobar posao ako se uzme u obzir da je ofanzivni dio tima popunjen i da bi Mustafina vrijednost teško rasla u polusezoni u kojoj se igra samo na dva fronta.

Mustafa je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2020. godine kao talenat primijećen u Gani, da bi igrajući za mladi tim, pa Zlatibor, Sremsku Mitrovicu i Novi Pazar, obezbijedio sebi i poštovanje Dejana Stankovića. Dobio je priliku na desnom krilu, što je trend koji je nastavio i Miloš Milojević kome je postao ljubimac, pa smo ga čak često viđali i u završnicama evropskih utakmica. Na jednoj od njih, protiv Trabzona, donio je i asistenciju sa klupe u jednoj od najgorih utakmica Zvezde u posljednjoj deceniji.

Ukupno, Mustafa je za Crvenu zvezdu odigrao 19 utakmica i na njima je upisao tri asistencije, dok smo ga tokom priprema u Turskoj vidkeli i u špicu gdke se nije proslavio. Upravo poslije toga, Crvena zvezda je angažovala Marka Rakonjca, pa se "zatvorio" prostor da doprinese na ovoj poziciji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC