• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kao da nas Siniša gleda, kao da je umiješana sudbina!" Mihin brat došao na oproštaj, Zvezda mu izazvala buru emocija!

Autor Dragan Šutvić

Brat proslavljenog fudbalera bio je na utakmici Zvezde i Vojvodine, kada su se oba kluba opraštala od njega.

 brat siniše mihajlovića o utakmici crvena zvezda vojvodina  Izvor: ATA / Antonio Ahel

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine iskoristili su meč 20. kola Superlige Srbije da odaju počast Siniši Mihajloviću, a na stadionu su bili i Mihini najbliži. Njegovi sinovi dobili su na poklon uramljen dres koji su odnijeli pred sjevernu tribinu, a rođeni brat Dražen zahvalio se klubu i navijačima zbog svega što su uradili nakon smrti legendarnog fudbalera.

Možda će vas zanimati

Dražen Mihajlović bio je jedan od gostiju crveno-bijelih na današnjem meču, a Zvezda se potrudila da se od slavnog fudbalera oprosti na dostojanstven način. Prije početka utakmice na centru terena održana je koreografija koja je istakla njegovu karijeru, a navijači su na sjevernoj tribini "iscrtali" lik Siniše Mihajlovića. Uz to, obje ekipe su na dresovima imale detalje koji su posvećeni Mihi.

"Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dječačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom. Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Prije desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate, i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umiješala prste, kao da nas Siniša gleda od gore", emotivno je reagovao Dražen Mihajlović, a u isto vrijeme oglasila se i Arijana.

Takođe, Mihi su došli da odaju počast i saigrači iz čuvene generacije Barija - Dragiša Binić, Stevan Stojanović, Vladimir Jugović, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, kao i trener Ljupko Petrović. Oni su zajedno pisali najljepše stranice klupske istorije - prvo osvajanjem Kupa evropskih šampiona u Bariju nakon boljeg izvođenja penala protiv Olimpika iz Marseja, a zatim uz male izmjene u igračkom kadru i stručnom štabu i Interkontinentalnog kupa u Japanu gdje je protivnik bio Kolo-Kolo iz Čilea.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC