• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 crvena zvezda vojvodina utakmica u čast siniše mihajlovića uživo prenos
 crvena zvezda vojvodina utakmica u čast siniše mihajlovića uživo prenos

Odmah KIKS Zvezde - crveno-bijeli RAZOČARALI: Katai je majstor, ali šampion nije pobijedio!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda i Vojvodina u derbiju 20. kola Superlige podijelili bodove - 1:1.

 crvena zvezda vojvodina utakmica u čast siniše mihajlovića uživo prenos Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su (1:1) u derbiju 20. kola Superlige. Meč je obilježilo odavanje počasti legendarnom Siniši Mihajloviću koji je tokom igračke karijere nosio dres oba kluba i sa obje ekipe bio šampion nekadašnje države.

Pored toga, Miha je veliko fudbalsko ime stekao osvajanjem Kupa evropskih šampiona i Interkontinentalnog kupa u dresu Zvezde, zbog čega će jedan dio stadiona nositi ime po njemu.

I čini se da je teret zbog važnosti meča "vezao" noge igračima.

Fudbaleri oba tima nisu pružili previše dobru partiju na stadionu "Rajko Mitić", a nešto slađi dio kolača odlazi u Novi Sad. Ekipa Milana Rastavca odlično se - vrlo organizovano i požrtvovano - branila od napada šampiona. Istina, ni Zvezda nije odigrala spektakularan meč, odnosno nije propustila veliki broj izglednih prilika da dođe do pobjede.

18:10

Izjave trenera!

"Falilo je da damo gol. Stvorili smo pregršt šansi, posebno u 15 minuta, ali u fudbalu kad ne date gol budete kažnjeni. Nisam zadovoljan u globalu, mnogo igrača bi moglo da se zapita gde je problem. Zvezdin dres je težak, očekuje se najviše. Fokus je mnogo bitan, on razliku pravu ekipe od one koja nije prava", rekao je Milojević.

"Videli smo jednu dobru i organizovanu Vojvodinu. Dali smo obećanje sebi da bude reprezentativni i dobri zbog Siniše, mislim da smo to održali", rekao je Rastavac.

18:07

KRAJ - 1:1!

Nismo videli golove u nastavku meča, pa su dva bivša kluba Siniše Mihajlovića na oprođštaju od njega podelila bodove. Crvena zvezda i Vojvodina su remizirali u 20. kolu superlige, uz golove Uroša Kabića i Aleksandra Kataija.

18:02

90. minut - Nadoknada!

Četvrti sudija je pokazao da će se igrati još pet minuta u derbiju 20. kola.

18:00

89. minut - Poslednja izmena Zvezde!

Umesto Mirka Ivanića na terenu je Nemanja Milunović, koji će biti džoker u ofanzivnim akcijama Zvezde. Očekuje se da crveno-beli u finišu napadnu dugim loptama, a on u skoku nadvisi rivale.

17:53

81. minut - izmena!

Aleksandar Katai, strelac jedinog gola za Zvezdu, napušta teren desetak minuta pre kraja. Stefan Mitrović se seli na levu stranu terena, a mladi ruski fudbaler Egor Prucev će igrati po desnoj strani.

17:52

80. minut - Sve manje vremena!

Crvena zvezda želi da postigne drugi gol na večerašnjem meču, ali za sada nema mnogo uspeha. Zapravo, fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije nisu stvorili veliki broj pravih šansi na ovom meču, pa je pitanje da li će uspeti da savladaju Vojvodinu koja je u Beogradu pokazala izuzetno dobru igru u defanzivi.

17:46

74. minut - Dvostruka izmena!

Još dve promene pravi Milan Rastavac. Umesto Kabića i Malbašića u igri su Iv Baraj i Jovan Milošević. Ove promene bi mogle da donesu svežinu u ofanzivni deo novosadskog tima.

17:34

62. minut - Dvostruka izmena!

Umesto Mijailovića i Bukarija na terenu su Kings Kangva i Stefan Mitrović.

17:25

53. minut - Menja i Vojvodina!

Umesto Uroša Vitasa koji ne može da nastavi meč na terenu je mladi Igor Jeličić koji će zauzeti mesto u poslednjoj liniji tima.

17:23

50. minut - Ivanić!

Možda i najbolja šansa za Zvezdu u dosadašnjem toku meča. Aleksandar Pešić je odložio loptu veznom fudbaleru, a on uputio udarac koji je otišao preko gola.

17:17

46. minut - Počinje drugi deo!

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević napravio je jednu promenu na poluvremenu, umesto Milana Rodića u nastavku meča na terenu će biti Irakli Azarov. 

17:10

GOLOVI!

Pogledajte kako je Vojvodina povela preko Uroša Kabića:

Prvi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A zatim i kako je Aleksandar Katai doneo izjednačenje Crvenoj zvezdi:

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:05

Siniša Mihajlović!

Sinovi legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića, dobili su uramljen dres sa brojem 11, a zatim ga odneli pred severnu tribinu! Pogledajte kako je to izgledalo

16:57

POLUVREME - 1:1!

Nakon samo desetak sekundi nadoknade na stadionu "Rajko Mitić", sudija Živković je odsvirao kraj prvog dela meča. Videli smo spektakularne golove Kabića na jednoj i Kataija na drugoj strani, a nerešen ishod na poluvremenu garantuje nam dobar nastavak meča u Beogradu.

16:49

Oproštaj...

Pogledajte kako je izgledala ceremonija koju je Zvezda upriličila u čast Siniše Mihajlovića:

Koreografija pred meč Zvezde i Vojvodine.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

16:40

28. minut - 1:1!

Nije dugo trajala prednost Novosađana! Aleksandar Katai pogađa u 28. minutu meča, nakon što je iskoristio idealnu loptu Gelora Kange i grešku Lazara Carevića koji se zatekao na "ničijoj zemlji". Lob udarcem je Katai poravnao rezultat.

16:36

25. minut - 0:1!

Preko mladog Uroša Kabića Vojvodina stiže do prednosti! Spektakularan pogodak talentovanog fudbalera koji je sačekao loptu na ivici kaznenog prostora, a zatim savladao Milana Borjana!

16:34

23. minut - Prvi žuti karton!

Osman Bukari je oborio Veljka Simića na tridesetak metara od gola Crvene zvezde, a sudija Aleksandar Živković pokazao mu je javnu opomenu zbog toga.

16:24

13. minut - Mirno...

Igra se uglavnom odvija na polovini Vojvodine, a u centralnim ulogama za sada su Kanga, Ivanić i Katai. Crveno-beli su jednom pogodili prečku preko Kange, Pešić se nije najbolje snašao u kaznenom prostoru, a bilo je i još nekoliko poluprilika za domaći tim.

16:11

1. minut - Meč je počeo!

Desetak minuta kasnije zbog ceremonije kojom se Crvena zvezda opraštala od Siniše Mihajlovića, počeo je derbi prvog kola prolećnog dela u Superligi Srbije.

15:55

Ovo je dres Zvezde!

15:45

Očekivanje Rastavca!

O meču Crvene zvezde i Vojvodine govorio je i Milan Rastavac!

15:40

Očekivanje Milojevića!

O meču Crvene zvezde i Vojvodine govorio je Miloš Milojević!

15:35

Oproštaj od Siniše Mihajlovića

Već danima se priprema oproštaj od legende jugoslovenskog i srpskog fudbala. Počelo je podeljenim ulaznicama za meč, a zatim i najavom da će ulaz biti slobodan kako bi što više ljudi prisustvovalo ovom meču. Na stadionu ćemo videti posebnu koreografiju, fudbaleri Zvezde će verovatno podići kragne, a na dresovima će imati poseban detalj!

Izvor: Tomislav Mihajlovic/© MN press, all rights reserved

15:25

Novi stadion Zvezde!

Ponovo je generalni direktor Zvezdan Terzić govorio o novom stadionu, na istom mestu gde Zvezda igra već 60 godina. Po njegovim rečima, neophodna je modernizacija i crveno-beli će to morati da urade u narednom periodu.

15:10

Službena lica!

Na utakmici Zvezde i Vojvodine pravdu će deliti:

  • Glavni sudija: Živković Aleksandar
  • Prvi pomoćnik: Petrović Nemanja
  • Drugi pomoćnik: Pavlović Slobodan
  • Četvrti sudija: Stojanović Andrija
  • Delegat: Lukić Časlav
  • Kontrolor: Kiš-Čepegi Robert
  • VAR: Lukić Lazar
  • AVAR: Bogićević Dragan
15:05

Rezervisti!

Crvena zvezda: Vasiljević, Azarov, Kangva, Leković, Mijatović, Milunović, Mitrović, L. Nikolić, V. Nikolić, Prucev, Srnić

Vojvodina: N. Simić, Antonijević, Baraj, Bjeković, Jeličić, Kovačev, Ljubisavljević, Miletić, Milosavljević, Milošević, Nikolić

15:00

POSTAVE!

Crvena zvezda: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Rodić - Mijailović, Kanga - Bukari, Katai, Ivanić - Pešić

Vojvodina: Carević - Lazarević, Traore, Vitas, Đorđević - Topić, Zukić - Čumić, Kabić, V. Simić - Malbašić

Izvor: MN PRESS

14:50

Zvezda imenovala tribinu!

Najelitniji deo tribina na stadionu Crvene zvezde u budućnosti će nositi ime po Siniši Mihajloviću, odlučeno je danas na klupskoj sednici. na predlog Jovana "Kuleta" Aćimovića, VIP Zapad menja svoje ime!

14:40

Dobar dan!

Prolećni deo Superlige nastavljen je u petak uveče, a najatraktivniji meč u prvoj rundi prolećnog dela jeste okršaj na stadionu "Rajko Mitić". Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu, a klubovi će se na ovom susretu opraštati od svog nekadašnjeg igrača Siniše Mihajlovića.

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Vojvodina 1:1
  • Oproštaj od Mihe
  • Prvo kolo prolećnog dela
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije