OVO NE SMIJE!

180 evra dvije karte za meč sa Srbijom - policija reagovala! Podnijeta prijava protiv njega, kupio 13 ulaznica!

Autor Bojan Jakovljević

Jedan čovjek iz Bijelog Polja preprodavao je ulaznice za meč sa Srbijom.

Izvor: mondo.me/Anđela Pešić

Srbija gostuje Crnoj Gori u meču grupne faze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a prije početka utakmice (20.45) protiv jedne osobe podnijeta je prekršajna prijava. U pitanju je čovjek koji je preprodavao ulaznice za meč, dvije po ceni od 180 evra. Kupio je ukupno 13 karata.

U pitanju je osoba sa inicijalima A. A. iz Bijelog Polja, a državni tužilac u Osnovnom tužilaštvu u ovom gradu naveo je da ne postoje elementi krivičnog djela i da se gonjenje preuzima po službenoj dužnosti.

"Službenici Uprave policije su, preduzimajući sve mjere i radnje na procesuiranju osoba koje su tokom vikenda na društvenim mrežama objavljivali oglase o prodaji karata za meč Srbije i Crne Gore. Protiv jedne je podnijeta prekršajna prijava. Podgorička policija utvrdila je da je lice koje je napravilo objavu iz Bijelog Polja i u saradnji sa kolegama iz Bijelog Polja prikupljene su informacije od S. A", navodi se u saopštenju.

I Srbija i Crna Gora imaju po tri boda poslije prvog kola. Tim Dragana Stojkovića savladao je Litvaniju u Beogradu (2:0), dok je u Bugarskoj crnogorska ekipa odnijela pobjedu (1:0).

Pogledajte i kako je izgledao trening "orlova" dan prije utakmice: