Fudbal

KAKO STE MISLILI DA ĆE BITI?! Piksi podigao ton: Lako na Evropsko prvenstvo? To NE POSTOJI!

Autor Bojan Jakovljević

Selektor Srbije o pobjedi u Crnoj Gori

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Reprezentacija Srbije pobijedila je Crnu Goru u Podgorici i napravila veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo 2024. SSrpska ekipa je tako sa dvije pobjede u dvije utakmice "otvorila" kvalifikacije za EURO, a poslije utakmice trener Dragan Stojković Piksi govorio je za TV Arena sport.

"Znali smo da će biti teško, kako ste misili da idete na Evropsko prvenstvo? Lako? To ne postoji. Govorio sam da je Crna Gora kvalitetna ekipa, da ima moć i snagu da napravi problem bilo kome. Utoliko je i draž što smo slavili, pobijedili, osvojili tri boda i to je najvažnije. Ali bilo je teško, da", rekao je Piksi.

Srbija je prošla kroz nekoliko kriza tokom utakmice, Crna Gora je imala veliku šansu šutem Stevana Jovetića sa 16 metara, koju je "skinuo" Vanja Milinković-Savić.

"Oni su uspjeli da neke greške materijalizuju, čekali smo da se poluvrijeme završi sa nulom, pa smo napravili duplu izmjenu (ušli Vlahović i Živković umjesto Ilića i Đuričića) i otud je drugo poluvrijeme bilo daleko sadržajnije po meni - i bolje", dodao je Piksi.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt