• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos zbog dočeka srpskih fudbalera u Crnoj Gori! "Tuga, pakao... Šta nam se dešava sa društvom?!" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Bez potrebe na društvenim mrežama došlo je do rasprave povodom snimka na kome su srpski fudbaleri dočekani "kao carevi" u Crnoj Gori. Stotine klinaca iz Crne Gore željelo je da ih vidi i da zatraži fotografiju sa "orlovima", a to je odjednom problem.

 crnogorcima smeta što djeca dočekuju igrače srbije  Izvor: Twitter/mneonly/Screenshot

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras od 20.45 u Podgorici protiv Crne Gore u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a susret je imao divnu uvertiru. Delegacije dva Saveza sastale su se i u prijateljskom tonu su najavili balkanski derbi, selektor Dragan Stojković se šalio na konferenciji za medije na račun Dejana Savićevića, a srpski fudbaleri su dočekani kao najveće fudbalske zvezde.

Upravo to posljednje je nekima u Crnoj Gori zasmetalo, tako da je snimak na kome djeca dočekuju fudbalere Srbije i traže od njih da se fotografišu postao tema bespotrebne rasprave na društvenim mrežama.

"Pogledajte ovu tugu. Naša djeca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju... Pakao, šta nam se dešava sa društvom!", glasio je jedan od tvitova koji je izazvao polemiku u kojoj su zastupljene dvije strane; jedna koja brani djeci da navija za Srbiju, a druga koja uzalud objašnjava da su to "samo djeca".


Više stotina klinaca željelo je da vidi Vlahovića, Tadića, Mitrovića, a čini se da su se posebno obradovali i Vanji Milinković-Saviću koji je veliku popularnost stekao tokom Svjetskog prvenstva u Kataru. Bez obzira na to što je primio osam golova na tri meča, bio je jedan od najboljih srpskih fudbalera na Mundijalu i spasio je "orlove" puta, dok je takođe ušao i u klinč sa Granitom Džakom koji je provocirao Nikolu Milenkovića.

Sve u svemu, lijepo je vidjeti da fudbaleri Srbije imaju podršku i da bez obzira na brojne obaveze ipak nađu vremena za najmlađe navijače, ipak je to poenta fudbala...

Pogledajte kako je izgledao i trening srpskih fudbalera na stadionu "Pod Goricom" na kome danas igraju važan meč:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC