• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ide u Podgoricu, Crnogorce će nositi podrška navijača: Bivši igrač Partizana najavio komšijski derbi!

Autor Dragan Šutvić

Jedan od najboljih igrača Crne Gore najavio meč protiv Srbije.

 stefan savić o utakmici crna gora srbija  Izvor: MONDO/Anđela Pešić

Fudbalska reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO 2024 nastavlja nastupom protiv Crne Gore u Podgorici, a očekivanja pred taj meč iznio je i Stefan Savić, edan od najboljih fudbalera tamošnjeg nacionalnog tima.

Biće to izuzetno važan susret za oba tima, pošto su u prvoj rundi zabilježene pobjede. Srbija je na svom terenu pobijedila Litvance, Crnogorci su bili bolji od Bugarske, pa drugo kolo timovi čekaju sa tri osvojena boda i mnogo optimizma čekaju naredne runde i šansu da se plasiraju na kontinentalnu smotru najboljih timova.

Savić je prvo dobio pitanje o tome kako će izgledati meč protiv Srbije, u kojoj je igrao i čije fudbalere dobro poznaje, na šta je odgovorio sa osmijehom.

"Kad izađem na teren ne gledam da li mi je neko iz porodice na terenu ili nije. Za mene je to samo protivnik i pokušaću na sve moguće načine prvo da zaustavim njihov potencijal koji imaju u napadu i da pokušamo da ne primamo gol, a siguran sam da uz napadački kvalitet koji imamo, možemo i njihov gol ugroziti", rekao je nekadašnji defanzivac Partizana.

Naveo je Stefan Savić i da je Crnogorcima pobjeda nad Bugarskom dala zamah pred sutrašnji duel sa Srbijom.

"Mnogo je lakše prići ovom meču nakon trijumfa u Razgradu. Bilo je bitno da na pravi način počnemo kvalifikacije. Atmosfera je bolja, timski duh je na većem nivou. Pomoći će nam svakako pred ovu utakmicu", rekao je as Atletiko Madrida, koji je siguran da će ekipa dati sve od sebe i ugrabiti svaku šansu koja im se ukaže.

Ipak, Srbija je i u Podgorici favorit, kao što je to slučaj u kompletnoj grupi koju kompletiraju Mađarska, Bugarska i Litvanija. Statistike su pokazale da je srpski nacionalni tim očekivani učesnik Evropskog prvenstva koje se 2024. godine igra u Njemačkoj, što bi značilo i prekid niza od čak 24 godine odsustva.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC