Uživo

Partizan opet pobjeđuje i sanja Ligu šampiona! Crno-bijeli pronašli formu, a čeka ih PRETEŽAK zadatak u naredna tri kola

Veoma važan meč na programu u Humskoj, a Partizan se bori za što bolju poziciju u evropskim kvalifikacijama.

Izvor: MN Press/Ivica Veselinov

Završeno je i 34. kolo u plej-ofu Superlige, a za fudbalere Partizana meta je podjednako udaljena. Nakon što su TSC i Čukarički obezbijedili pobjede u današnjim mečevima, Partizan je uspio na svom terenu da savlada Novi Pazar i nastavi borbu za drugo mjesto na tabeli. I poslije ovog kola razlika je četiri boda, a sve je manje prostora za manevar ekipe Igora Duljaja...

Ostalo je još devet bodova u opticaju, pa je Partizanu ostala samo teorija po kojoj mora da osvoji maksimalan borj bodova, a da dva tima iznad njega osvoje samo četiri ili manje poena. Biće teško, ali u Humskoj vjerovatno vjeruju u to nakon što su uspjeli da pronađu malo bolju formu i pobjedama se izdignu iz proljećnog sivila.

Do trijumfa nad Novim Pazarom Partizan su vodili Šehović koji je pogodio glavom već poslije 130 sekundi meča i Rikardo Gomeš koji je lako duplirao prednost u samom finišu susreta. U narednom kolu Partizan će gostovati Radničkom iz Kragujevca.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
22:05

RASPORED!

Šta nas čeka do kraja?

35. kolo

Čukarički - Novi Pazar

TSC - Voždovac

Radnički - Partizan

36. kolo

Voždovac - Čukarički

Novi Pazar - TSC

Vojvodina - Partizan

37. kolo

Čukarički - Radnički

Partizan - Voždovac

TSC - Vojvodina

21:55

KRAJ MEČA - 2:0!

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar u 34. kolu Superlige, golovima Zlatana Šehovića i Rikarda Gomeša. Ovaj trijumf znači da crno-beli na tri kola do kraja šampionata zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli, sa četiri boda manje od TSC-a koji je na drugoj i Čukaričkog koji je na trećoj poziciji. Pogledajte detalje sa meča:

21:45

82. minut - Gol, Rikardo!

Partizan "overava" pobedu u Humskoj, preko svog najboljeg strelca. Sjajan pas u dubinu kao Fuseniju Dijabateu iskoristio je krilni napadač za asistenciju, a Rikardo Gomeš je sa nekoliko metara pogodio u praznu mrežu.

21:38

75. minut - Finiš!

Ostalo je još nešto više od 15 minuta do kraja utakmice Partizana i Novog Pazara. Crno-beli nisu u dovoljnoj meri materijalizovali bolju igru, pa bi gosti mogli da zaprete u finišu susreta.

21:27

64. minut - Mirno...

Oslabljeni Novi Pazar ne deluje kao tim koji može da ugrozi crno-bele na ovom meču, dok je i Partizan zadovoljan trenutnim rezultatom.

21:09

46. minut - Nastavljamo!

Partizan će pokušati da obezbedi pobedu u nastavku meča i da sačuva prednost koju je stekao na samom početku. Ti bodovi neophodni su im za bolji plasman na tabeli i bolju poziciju u evropskim kvalifikacijama.

20:52

Poluvreme!

Ne preterano sadržajno poluvreme u Humskoj, posebno nam gosti nisu pokazali mnogo dobrog fudbala. Partizan je lako i brzo stigao do prednosti, zatim propustio nekoliko odličnih prilika, a na kraju i smirio tempo meča.

20:27

Gol Partizana!

Pogledajte kako je Šehović pogodio mrežu gostiju, već na početku meča:

Partizan - Novi Pazar 1:0, Šehović
Izvor: YouTube/Arena sport TV
20:24

19. minut - Vujačić!

Odlično su igrači Novog Pazara ubacili loptu nakon prekida skoro na sredini terena, a Igor Vujačić je u poslednji trenutak morao da interveniše. Uspeo je štoper Partizana da izbaci loptu ispred Slobodana Rubežića i tako spreči zicer za goste.

20:14

9. minut - Pantić!

Nakon kratkog prekida jer je Danilo Pantić loptom u lice pogodio Kristijana Belića, nastavljen je meč u Humskoj. Igra se u istom ritmu, Partizan preti iz svih oružja, a Pantić je raspalio po lopti sa više od dvadeset metara. Bilo je blizu...

20:08

3. minut - Gol, Šehović!

Malo više od 120 sekundi bilo je potrebno igračima Partizana da materijalizuju inicijativu koju su uspostavili od prvog trenutak. Korner sa leve strane izveo je Danilo Pantić, a Zlatan Šehović je bio najviši u skoku i loptu je poslao iza leđa mladog slavkovića.

20:05

1. minut - Meč je počeo!

Gosti iz Novog Pazara igraju u neobičnoj tamno crvenoj opremi, dok je Partizan u standardnoj crno-beloj garnituri.

19:55

Pobede TSC i Čuke!

Tim iz Bačke Topole pobedio je Radnički u Kragujevcu, dok je Čukarički na svom terenu bio bolji od Vojvodine.

19:45

Partizanova situacija!

Crno-beli imaju četiri meča do kraja sezone u Superligi i ukoliko žele da se domognu druge pozicije na tabeli moraće da osvoje maksimalnih 12 bodova! TSC i Čukarički trenutno imaju sedam bodova i jednu utakmicu više od tima iz Humske, što znači da je ekipa Igora Duljaja saterana u ćosak i da joj je svaki bod dragocen.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
19:20

Drugi meč!

Ovako je Nemanja Jović postigao gol protiv Novog Pazara u Beogradu:

Nemanja Jović gol protiv Novog Pazara
Izvor: YouTube/Arena sport
19:10

Prvi meč!

Ovako je Miloš Mijić postigao gol protiv Partizana u Novom Pazaru:

Novi Pazar - Partizan 1:0
Izvor: YouTube/Arena sport TV
18:55

Rezervisti!

Partizan: Lukač, Kolorado, Fejsa, Jevremović, Mirčetić, Pavlović, Petković, Stjepanović, Traore, Trifunović, Živković

Novi Pazar: Kahrimanović, Adeshina, Bronja, Brunčević, Fijuljanin, Jović, Koničanin, Radovac, Stanojlović

18:45

Prethodni meč!

Fudbaleri Partizana i Novog Pazara dva puta su odmerili snage u Superligi ove sezone i na oba meča je domaćin slavio pobedu minimalnim rezultatom. Ofanzivni vezni Pazaraca Miloš Mijić pogodio je sa bele tačke u prvom delu sezone i ostavio bodove u Raški, dok je Nemanja Jović bio jedini strelac na meču u Humskoj. Prisetite se tog meča:

18:40

Postave!

Partizan: Popović - Filipović, Vujačić, Ilić, Šehović - Belić, Natho - Dijabate, Pantić, Menig - Rikardo.

Novi Pazar: Slavković - Kudrić, Rubežić, Joksimović - Bogdanovski, Kiković, Momčilović, Nikčević - Đuričković, Gavrić, Ergelaš

18:30

Dobro veče!

Fudbaleri Partizana od 20:00 u Humskoj igraju jedan od najbitnijih mečeva sezone. Pobeda je imperativ protiv Novog Pazara, a ni tri osvojena boda ne znače da će crno-beli biti blizu drugog mesta na tabeli i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos susreta.

Ukratko

  • Partizan - Novi Pazar 1:0
  • 34. kolo Superlige
  • Crno-beli su 4. na tabeli
učitaj još +