• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda rutinski pobijedila Voždovac i održala igrače "u tonusu" za utakmice Kupa, jer je u Superligi sve odavno završila.

 FK Crvena zvezda pobijedila Voždovac 2:0 Izvor: DT/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda pobijedila je Voždovac u gostima 2:0 i tako napravila još jedan korak ka završetku sezone bez poraza u Superligi.

Ka tom jedinom cilju, koji nije takmičarski već samo statistički, novog-starog šampiona vodili su golovima iskusni napadač Aleksandar Pešić udarcem u 4. minutu i najmlađi Jovan Mijatović, golom poslije lijepog driblinga 20 minuta prije kraja utakmice.

Zvezda je propustila veliki broj šansi i "odradila" je i ovu utakmicu, približivši se za korak kraju sezone, ka kojem ide tako što je nedjeljama već praktično na "raspustu" i igra utakmice samo da bi ispunila formu.

Trener crveno-bijelih Miloš Milojević zamjerio je svojim igračima da nisu bili fokusirani, da je trebalo više golova da daju i da su griješili u završnici i oni najiskusniji. On je dao i najtačniju ocjenu utakmice, porukom da je više izgledao kao prijateljski, a ne takmičarski duel.

Možda će vas zanimati

21:01

Zvezda ide ka sezoni bez poraza u Superligi

Crveno-beli će u Superligi odigrati još tri utakmice, protiv Vojvodine kod kuće, protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu i protiv Novog Pazara kod kuće.

20:59

Izjava trenera Crvene zvezde Miloša Milojevića

"Bitno je da smo dobili, da je mnogo igrača dobilo šansu, a pričati o nekim stvarima nešto ozbiljnije ne bi bilo ozbiljno. Nisu uigrani, ima mnogo nedostataka, dobrih stvari, što je ove sezone i nedostajalo- Velika neefikasnost, dekoncentracija najboljih igrača u završnici. Na tome treba da se radi. Nebitna je takmičarski utakmica, ali u Zvezdi je odgovornost kada igrate, a kada imate 10 šansi da date 4-5 golova. Ovako je to kao prijateljska utakmica", rekao je Zvezdin trener Miloš Milojević.

20:57

"Ako nekad posle poraza nije gorak ukus..."

Trener Voždovca Nikola Puača: "Počeli smo meč sa osam 'bonus' igrača, to potenciramo, ali je činjenica. Ako nekad posle poraza nije gorak ukus, onda je to danas. Iz ovakvih utakmica cela naša ekipa će da napreduje i to smo želeli i pre utakmice. Svi smo svesni da naša ekipa može mnogo bolje i kad se sve zaokruži, izvući ćemo pouke, bićemo bolji, a Zvezdi čestitam"

20:56

Kraj utakmice, Zvezda je pobedila Voždovac 2:0

Izvor: MN PRESS

20:45

Ovako je Mijatović postavio 0:2

Jovan Mijatović
Izvor: YouTube/TV Arena sport

20:37

2:0 za Zvezdu - lep gol Mijatovića!

Talenat Crvene zvezde Jovan Mijatović postigao je lep gol za vođstvo 2:0. Jednim potezom je predriblao dvojicu čuvara, a onda je udarcem levom nogom savladao golmana Voždovca Andriju Katića. Mijatović još ima 17 godina, a ovo je njegov prvi gol u dresu "A" tima crveno-belih.

19:33

33' Zvezda konkretnija u prvom delu meča

Mirko Ivanić, Aleksandar Pešić, pa opet Ivanić... Ređale su se šanse Zvezde u prvom delu meča, ali nije bilo promene rezultata.

Izvor: MN PRESS

19:08

6. minut - Gol, Pešić!

Stižu do prednosti crveno-beli i to nakon velike greške domaće odbrane. Aleksandar Pešić se najbolje snašao nakon kornera sa desne strane, a pošto ga je odbrana Voždovca ostavila samog na petercu lako je zatresao mrežu.

18:58

Voždovac ne može u Evropu, Zvezda je već u Ligi šampiona

Oba današnja rivala ostvarila su superligaški cilj za ovu sezonu - "zmajevi" samim ulaskom u plej-of, u kojem nemaju šansu da se domognu evro-takmičenja, a crveno-beli odbranom titule i direktnim plasmanom u Ligu šampiona.

Zvezda će do kraja sezone imati takmičarske obaveze samo u Kupu Srbije, u kojem će u utorak na žrebu saznati protivnika u polufinalu.

18:56

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Treneri Nikola Puača i Miloš Milojević odabrali su ove igrače za današnji meč:

  • VOŽDOVAC: Katić - Đorđević, Damjanović, Zečević - Ivezić, Jočić, Nešković, Đuričić - Vujanović, Pantović - Burmaz
  • ZVEZDA: Vasiljević - L. Nikolić, Leković, Dragović, Azarovi - Kanga, Kangva - Prucev, Ivanić, Mitrović - Pešić

UKRATKO

  • KRAJ Voždovac - Zvezda 0:2
  • Pešić strelac na startu meča
  • Jovan Mijatović povećao na 2:0
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije