NEVJEROVATNO

NOVI REKORD ITALIJANSKOG FUDBALA! Nezapamćeno interesovanje za Derbi dela Madonina, Milan zaradio MILIONE!

Autor Dragan Šutvić

Ogromnu cifru je Milan zaradio od prodaje ulaznica za sinoćnji duel.

Izvor: Profimedia

Inter je u srijedu uveče trijumfovao rezultatom 0:2 nad vječitim rivalom Milanom u prvom polufinalnom meču Lige šampiona i napravio ogroman korak u borbi za trofej!

Ukoliko do nje dođe, tamo bi čekao Real Madrid ili Mančester siti, a koliko je interesovanje vladalo za sinoćnji Derbi dela Madonina, dovoljno govori podatak da je postavljen novi rekord italijanskog fudbala kada je riječ o zaradi od prodaje ulaznica!

Naime, prema navodima italijanskih medija, sinoćnjem duelu na San Siru prisustvovalo je 75.532 navijača, a rosoneri, koji su bili domaćini, inkasirali su nevjerovatnih 10.461.705 evra!

Revanš utakmica igraće se 16. maja na istom stadionu, a tada će većinu navijača na stadionu činiti pristalice obojene u crno-plavo, koje svoj klub u finalu Lige šampiona nisu vidjele još od 2010. godine.

Tada je Inter pod komandom Žozea Murinja trijumfovao nad Realom, dok je Milan posljednji put u finalu bio 2007. godine, kada je nakon duela sa Liverpulom podigao svoj sedmi trofej u elitnom evropskom takmičenju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)