• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Real Madrid Mančester siti uživo livestream polufinale Lige šampiona
 Real Madrid Mančester siti uživo livestream polufinale Lige šampiona

SPEKTAKL U LIGI ŠAMPIONA - BOMBE VINISIJUSA I KEVINA! Real zaustavio Holanda, Siti uzeo šta je htio!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Završen je prvi meč polufinala.

 Real Madrid Mančester siti uživo livestream polufinale Lige šampiona Izvor: Profimedia

Dobar fudbal - uz oprez jer je polufinale Lige šampiona u pitanju - gledali smo na meču Real Madrida i Mančester sitija. Polufinalni dvomeč u elitnom evropskom takmičenju nije nam donio ime učesnika finala, ali ko je to mogao i da očekuje kada su ovakva dva tima na terenu. Real Madrid i Mančester siti remizirali su u prvom polufinalu Lige šampiona (1:1) i spektakl pomjerili za osam dana.

Englezi su bolje otvorili meč, aktuelni šampion Evrope mučio se prvih pola sata, a zatim... Vinisijus Žunior je iz prvog udarca Reala ka golu Edersona uzatresao mrežu i postavio rezultat kojim se otišlo na odmor. To nije bilo dovoljno da se pobijedi, jer je na sličan način u drugom dijelu meča Kevin de Brujne savladao Kurtou i poravnao rezultat na stadionu "Santijago Bernabeu".

U drugom polufinalnom paru sastaju se velikani italijanskog fudbala, gradski rivali Inter i Milan. Njihov prvi meč na programu je u srijedu, a revanš šest dana kasnije.

Detalje meča pronađite u sekciji RAZVOJ DOGAĐAJA.

Možda će vas zanimati

22:53

KRAJ MEČA - 1:1!

Real Madrid i Mančester siti odložili za nedelju dana odluku o finalisti Lige šampiona.

22:50

90. minut - Čuameni!

Najbolji potez dosadašnjeg dela utakmice nije gol samo zahvaljujući Edersonu koji je loptu izbacio u korner. Rezervista Čuameni raspalio je po lopti sa oko 25 metara, nakon što mu je Benzema namestio odakle da šutne, a golman Sitija je reagovao na pravi način.

22:42

Gol Sitija!

Pogledajte pogodak kojim je engleski tim stigao do izjednačenja: 

Drugi gol u polufinalu Lige šampiona.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

22:35

De Brujne i Kurtoa!

Vezni fudbaler Mančester sitija postigao je gol, a sa golmanom Real Madrida ima dugogodišnje neprijateljstvo. Njibh dvojica su nekada bili najbolji drugari, čak i cimeri kada igraju za reprezentaciju, a onda je jedna žena to promenila. Dok je Kurtoa branio za Atletiko Kerolajn Lajnen je posetila Madrid, tamo prevarila Kevina i zauvek pokvarila odnos dvojice prijatelja.

22:28

67. minut - KEVIN DE BRUJNE!

Iskopirao je Vinisijusa najbolji belgijski fudbaler! Poigravali su se igrači Reala pred svojim golom, lopta je došla do Kevina de Brujnea, a vezni igrač Sitija je sa dvadesetak metara pogodio gol iza Kurtoe. Za razliku od mladog Brazilca on je pogodio spoljnim delom stopala.

22:16

55. mintu - Holand!

Kako je osetio trenutak David Alaba... Ostao je jedan korak iza napadača Mančester sitija i baš mu je to bilo potrebno da na vreme ukliza, blokira udarac i loptu pošalje u korner. Da je malo zakasnio, Holand bi imao idealnu priliku za izjednačenje.

22:11

50. minut - Benzema!

Sjajna akcija Madriđana na početku drugog dela meča, zatim i šut Francuza iz dobre pozicije, ali lopta odlazi preko gola...

22:05

46. minut - Nastavljamo!

Još 45 minuta spektakla u Madridu je pred nama!

21:51

POLUVREME - 1:0!

Fudbaleri Real Madrida počeli su polufinalni meč protiv Mančester sitija u podređenom položaju, ali je Vinisijus Žunior postigao jedini gol u prvom delu meča. Brazilski krilni napadač raspalio je po lopti i sa dvadesetak metara savladao Edersona, za ogromnu prednost domaćeg tima u Madridu.

21:49

Gol Reala!

Pogledajte pogodak Vinisijusa Žuniora protiv Mančester sitija:

Prvi pogodak u polufinalu Lige šampiona.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:38

36. minut - VINISIJUS ŽUNIOR!

Prvi šut u okvir gola, dok smo kukali kako Real ne upućuje udarce, i odmah pogodak za Madriđane! Vinisijus Žunior je sa dvadesetak metara raspalio po lopti i matirao zemljaka Edersona, koji je bio potpuno nemoćan u ovoj situaciji!

21:37

35. minut - Benzema!

Dobar napad Reala nije završen udarcem ka golu jer je kapiten Mnadriđana igrao rukom u kaznenom prostoru rivala. Još nismo videli nijedan udarac ka golu Mančester sitija. Retko se to dešava Realu...

21:32

30. minut - Povreda Gundogana!

Kapiten Mančester sitija ostao je na travi nakon duela sa Antonijem Ridigerom, koji je bio malo grublji u toj situaciji. Nakon ukazivanja lekarske pomoći deluje da će nemački fudbaler turskog porekla biti sposoban da odigra meč do kraja.

21:27

25. minut - Benzema!

Samo je nekoliko centimetara falilo da Karim Benzema stigne do najbolje prilike na meču. Izvukao se Francuz na drugu stativu i bio spreman da loptu pošalje u mrežu, ali je Ruben Dijas vrhovima kopačke intervenisao i otklonio opasnost. Igra se dalje, nema pogodaka u Madridu!

21:17

15. minut - Holand!

Centralna figura u uvodnim minutima meča, koji pripadaju gostima iz Engleske, jeste Erling Holand. Do sada ni na jednu stvorenu priliku nije reagovao u svom stilu, ali je konstantno opasnost po gol Kurtoe. Naravno, tako nešto se i očekivalo od najboljeg igrača Gvardiolinog tima.

21:02

1. minut - Počeo je spektakl!

Prati prvi meč polufinala Lige šampiona u ovoj sezoni, u Madridu igraju Real i Siti. Uživajte!

20:50

Još jednom, postave!

Ovo su timovi za večeras! Prvo Real:

A zatim Siti:

20:40

Gvardiola pre meč!

Ovako se Pep pripremao za susret sa svojim najvećim protivnikom:

20:30

Mečevi iz prošle sezone!

Kakav smo spektakl gledali kada su se prethodne sezone Real Madrid i Mančester siti sastali u polufinalu Lige šampiona... Prvi meč se igrao u Mančesteru 26. aprila i domaći tim je pobedio (4:3), a revanš u Madridu sedam dana kasnije doneo je uzbuđenje kakvo se u fudbalu ne viđa često. Gosti su poveli preko Rijada Mareza i u 90. minutu su imali dva gola "viška", ali je Rodrigo u nadoknadi dva puta tresao mrežu i doneo produžetke ekipi Karla Anćelotija.

Tada je već sve bilo gotovo, iako je trebalo da se igra još pola sata. Gvardiola ekipa je stala, a Karim Benzema je sa bele tačke u 95. minutu doneo Realu prednost koja ih je odvela u finale. Kasnije su pobedom nad Liverpulom nakon gola Vinisijusa Žuniora osvojili još jednu evropsku titulu.

20:20

Realov trio!

Rekorderi po broju osvojenih trofeja u Ligi šampiona su Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Dani Karvahal i Luka Modrić, sa po pet osvojenih trofeja! Portugalac nema šansu da se "odlepi" ove sezone, a trojica igrača Reala mogli bi da se izoluju od nekadašnjeg saigrača.

Izvor: Profimedia/Profimedia/Sergio Ruiz/Pressin PS_230405_032

20:10

Impresivni Holand!

Erling Braut Holand je čovek o kojem se piše i priča ove sezone! U aktuelnoj sezoni Norvežanin je postigao 12 golova u elitnom evropskom takmičenju i jako su male šanse da će ga iko prestići do kraja takmičenja. Napadač Mančester sitija i večeras će biti najveća pretnja po gol Real Madrida i mrežu iza Kurtoe. 

Izvor: Profimedia

20:00

Finale!

Pobednik dvomeča čiji prvi deo gledamo večeras u finalu će igrati protiv jednog od velikana iz Milana, a taj susret na programu je 10. juna 2023. godine. Mesto odigravanja biće stadion Ataturk u Istanbulu, zdanje na koje može da stane gotovo 75.000 navijača, a koji poslednjih nekoliko sezona kao svoj dom koristi Karagumruk.

19:45

SASTAVI!

Real Madrid: Kurtoa - Karvahal, Ridiger, Alaba, Kamavinga - Valverde, Kros, Modrić - Rodrigo, Vinisijus - Benzema

Mančester siti: Ederson - Voker, Stons, Dijas, Akandži - Rodri, Gundogan, De Brujne - B. Silva, Griliš - Holand

19:35

Raspored Lige šampiona!

Prvi mečevi:

  • 09. maj, Real Madrid - Mančester siti
  • 10. maj, Milan - Inter

Drugi mečevi

  • 16. maj, Inter - Milan
  • 17. maj, Mančester siti - Real Madrid
19:25

Dobro veče!

Fudbaleri Real Madrida i Mančester sitija će večeras odigrati prvi meč polufinala Lige šampiona, a mnogi ovaj dvomeč smatraju za finale pre finala. Nema sumnje da će bolji tim iz ovog dvomeča imati veće šanse da se domogne najprestižnijeg evropskog trofeja, a nas čeka 180 minuta fantastičnog fudbala!

UKRATKO

  • Real - Siti 1:1
  • Prvi meč polufinala
  • Madriđani brane titulu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije