Užas!

ISPLIVAO NOVI SNIMAK SA ULICA ATINE: U ovoj tuči je ubijen mladi Grk! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Tokom tuče navijača Dinama i AEK-a jedan navijač izgubio je život.

Izvor: lawandorder.gr/printscreen

Huligani Dinama iz Zagreba napravili su nevjerovatne nerede na ulicama Atine, gdje su uz pomoć navijača Panatinaikosa izazvali haos. Tom prilikom povrijeđeno je osam osoba, a Mihalis (29) je izgubio život nakon što je iskrvario zbog uboda u podlakticu. Uhapšeno je preko 100 osoba, neki od navijača već su završili na sudu, a za pojedincima se i dalje traga. Navodno, glavni osumnjičeni je uhapšen, ali se i dalje priča o neredima koji su se dogodili.

Grčki mediji su došli u posjed novog snimka, koji iz drugog ugla pokazuje kako su počeli neredi. Na sajtu "Mega" vidi se sam početak tuče u kojoj su korišćene baklje, palice, Molotovljevi kokteli, pa i nož zbog kojeg je jedan navijač preminuo...

Po informacijama do koje su došli Grci, trenutno je dvocifren broj osumnjičenih za ubistvo navijača, a među njima pored Hrvata i Grka koji navijaju za Panatinaikos nalazi se i jedan Albanac. Policija i tužilaštvo rade na slučaju i svakodnevno ispituju dvocifren broj huligana koji su učestvovali u tuči na gradskim ulicama, nedaleko od stadiona na kojem je trebalo da se igra meč. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!