• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ NIJE PRONAĐEN NOŽ! Pet Hrvata uhapšeno u autobusu s navijačima Panatinaikosa!

Autor Mladen Šolak

Najnovije informacje iz istrage.

 Ubistvo grčkog navijača, još nije pronađen nož Izvor: Profimedia

Nakon što je više od 100 huligana uhapšeno nakon tuče u kojoj je ubijen navijač AEK-a, izvori grčkih medija iz policije otkrili su da još nije pronađen nož kojim je počinjen taj zločin. Dok mediji u Hrvatskoj naglašavaju pisanja Grka da je osumnjičeni za ubistvo navodno grčki državljanin, navijač Panatinaikosa, otkriveno je da će više od 100 huligana biti krivično gonjeno za četiri krivična djela i niz prekršaja. Takođe, "Index" prenosi i informaciju da su petorica Hrvata uhapšena u autobusu u kojem su bili zajedno sa navijačima Panatinaikosa, tradicionalno "bratske" navijačke grupe Bed blu bojsa.

Ime ubijenog je Mihalis Kacuris, ima 29 godina i još nije pokrenuto krivično gonjenje za ubistvo protiv počinitelja, jer su još u toku DNK ispitivanja i druga, poslije kojih se u policiji nadaju da će imati više osnova da terete počinioca zločina. A sudeći prema nedavnoj sudskoj praksi u Grčkoj, moglo bi da se dogodi da ubica bude osuđen čak na doživotnu robiju.

U međuvremenu, AEK oštro protestuje protiv Dinama, zahtijeva kaznu za hrvatski klub i iznosi niz osuda, dok je prvak Hrvatske u srijedu objavio saopštenje i u njemu ukazao na niz propusta koje je AEK sebi dozvolio uoči ovog strašnog događaja. U međuvremenu, UEFA je već reagovala i zakazala novi meč za 15. avgust i lako je pretpostaviti da će to biti vjerovatno najteža utakmica koju će odigrati fudbaleri oba tima u dosadašnjim karijerama.

Fudbaleri Dinama tiho su u srijedu ujutru napustili Atinu, na manjem aerodromu od onog sa kojeg je prvobitno trebalo da poleti njihov avion. Njihov meč hrvatskog prvenstva protiv Lokomotive zakazan za petak je odložen, a glavna tema u medijima u obje zemlje je upravo ubistvo mladog Grka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC